Въпросът за възможността за по-голяма въвлеченост на САЩ в събитията

...
Въпросът за възможността за по-голяма въвлеченост на САЩ в събитията
Коментари Харесай

Равносметката на Путин: Вашингтон отдавна се стреми да раздели руския свят, ние не искаме това

Въпросът за опцията за по-голяма въвлеченост на Съединени американски щати в събитията в Украйна би трябвало да се преглежда " по-широко и по-дълбоко ", сподели съветският президент Владимир Путин пред публицисти, правейки равносметка на изтичащата година.

„ Вашингтон от дълго време е замесен в процесите в постсъветското пространство, от дълго време се стреми да раздели съветския свят.

 

По въпросите на разрешаването на обстановката в Украйна, от 2014 година, Русия просто беше " водена за носа " и до известна степен те реализираха задачата си, като разделиха и опълчиха жителите на двете страни. По този въпрос Москва претърпя крушение. Никой не желае обединяването на съветския народ. Никой не желае обединяване и подсилване, с изключение на нас. Но ние ще го създадем ", посочи Путин, представен от ТАСС.

„ Военните запаси на западните страни не са " на ръба на изчерпването ", само че запасите от оръжия, останали от руската ера, в действителност са на привършване ”, продължи той.

„ За Украйна няма да е толкоз елементарно да премине към натовски оръжия, това е огромен въпрос. Русия изразходва своите ресурси от оръжия, само че украинският военно-промишлен комплекс в случай че не е паднал до нулата, то бързо се движи към нея ".

 

Русия може да усили темповете и размера на производството на оръжия: „ Ние сме в положение да го създадем и ще го създадем. Властите обаче няма да създадат това в ущърб на други браншове на стопанската система ”, сподели още президентът.

По въпроса за дипломатическото споразумяване на украинския спор, Путин сподели, че „ Москва в никакъв случай не е отказвала договаряния с Киев, това управление на Украйна единствено си забрани да договаря. Всички спорове приключват с дипломация и колкото по-бързо това се осъзнае от украинските управляващи, толкоз по-добре ”, сподели Путин, представен от БГНЕС
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР