Последните девет месеца бяха абсолютно изгубени за българския парламент и

...
Последните девет месеца бяха абсолютно изгубени за българския парламент и
Коментари Харесай

Тодор Байчев в Българово: Нужно е да се стимулира българското производство

„ Последните девет месеца бяха безусловно изгубени за българския парламент и изобщо за България. Казвам ви го като човек, който беше вътре в тази неразбория. Занимавахме се или с Украйна или с енергетика ". Това показа с присъстващите на среща-разговор в бургаското село Братово лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " за Втори многомандатени изборен регион - Бургас инж. Петър Кънев.
Инж. Петър Кънев още веднъж акцентира, че слоганът на акцията на социалистите " Достойна България в мирна Европа " ясно демонстрира какви са задачите и стремежите на Българска социалистическа партия за бъдещото развиване на България, а и на Европа. Той посочи, че отпред на страната би трябвало да стоят политици с задоволително огромен професионален и житейски опит, които почтено да отстояват публичния интерес.
" Държим Българска социалистическа партия да има един добър триумф и да бъдем фактор, който да не може да бъде заобиколен ", беше безапелационен лидерът на листата на обединението в Бургас. Той благодари на присъстващите за демонстрираното доверие, прикани за интензивност в изборния ден и за поддръжка с бюлетина номер 24.
Тодор Байчев, който е на второ място в листата разяснява, че измежду главните цели на партията още веднъж са заложени обществени въпроси и проблеми.
" Нужно е болничните заведения да престанат да бъдат търговски сдружения ", съобщи той, като показа, че има директни персонални усещания от неприятните последствия, до които сегашната нормативна уредба води. Той засегна и тематиката за образованието, като акцентира, че би трябвало да се върнем към неговата остаряла форма, включваща систематизиране по райони на приключилите в страната експерти. Байчев даде образци за това по какъв начин тази система работи сполучливо в други страни. Като специалист в областта на земеделието, той засегна и въпроси, свързани с изискванията за работа, които страната обезпечава на земеделците. Байчев напомни, че в бургаски район са едни от най-големите производители на някои плодове и зеленчуци, само че те са възпрепятствани да продават своята продукция в морския град и по Черноморието и са принудени да търсят пазари другаде, изместени от съперници от чужбина.
" Нужно е да се подтиква българското произвеждане ", подсети той.
Акценти от предизборната платформа на " Българска социалистическа партия за България " бяха коментирани от претендентите за народни представители инж. Паруш Парушев и от инж. Живко Господинов, които също приказваха по време на срещата. Те увериха присъстващите, че уговорките, които социалистите поемат по време на предизборната акция ще бъдат изпълнени, само че за това им е нужна поддръжка с бюлетина номер 24 в изборния ден.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР