Служителите са отговорили почти 1000 пъти през последните три години

...
Служителите са отговорили почти 1000 пъти през последните три години
Коментари Харесай

Центърът в Айова се е обадил на полицията почти 1000 пъти за 3 години, преди тийнейджър да убие служител, записите показват

Служителите са дали отговор съвсем 1000 пъти през последните три години на център за лекуване на малолетни в Айова, където член на личния състав е бил погубен от 15-годишен -стар гражданин, съгласно полицейските записи.

Катлийн Галоуей-Менке е била нападната на 8 май в центъра, Елипсис, Айова. Адвокатът на фамилията й, Тревър Хук, сподели, че 50-годишната майка на две дъщери е претърпяла мозъчно увреждане и е умряла във вторник, откакто апаратът за живот е бил отстранен.

Галоуей-Менке е работила в Ellipsis от една година. Хук сложи под подозрение дали оборудването обезпечава уместно образование за личния състав, работещ с от време на време рискови клиенти.

15-годишното момиче е имало история на принуждение и е отправяло предходни закани против Галоуей-Менке, сподели Хук. Той не беше сигурен какво е провокирало тези закани.

В изказване до Асошиейтед прес Елипсис сподели, че чиновниците „ са подготвени усърдно за техники за деескалация и способи за безвредно справяне с разнообразни обстановки. “

E...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР