Въпреки духовното си извисяване, връзките с космоса, медитациите и йога

...
Въпреки духовното си извисяване, връзките с космоса, медитациите и йога
Коментари Харесай

Кошмар: Филъри изкривиха и обезобразиха хубавото лице на Елен Колева! (СНИМКИ)

Въпреки духовното си извисяване, връзките с космоса, медитациите и йога практиките, Елен Колева си остава жена. И не може да преодолее напъните за плътско рационализиране, с които, несъмнено, се надява да се котира по-добре на пазара за мъже. Все отново да не забравяме, че актрисата е на 38 години, което си е съвсем 40-така...

Това, което е направила обаче, потресе не един и двама от почитателите й, които си плюха трижди в пазвите. Елен е талантлива с хубаво лице по рождение и към момента не й се постановяваха никакви интервенции по него. Е, тя очевидно е била на друго мнение, само че ни е любопитно какво счита в този момент... когато е очевидно окепазена от неуместно сложени филъри.

Особено в региона на скулите, гледката е страшна. От едната й страна скулата напряко хвърчи встрани, все едно всеки миг ще се отдели от лицето и ще заживее личен живот. Двете й страни са поправени друго, да не приказваме, че въпросните " красотни " процедури освен са я загрозили, само че и внезапно са я състарили.

" Абе, тази що не си гледа космонавтиката ли беше, космологията ли беше... Нали извисена, нали туй-онуй?! Какво е хукнала и тя по кожни лекари, все едно в " Ергенът " ще влиза. Пусто и тя не се находи, но май от дълго време няма мъже, дето да я желаят ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР