Тъй като си дала сметка, че не би могла да

...
Тъй като си дала сметка, че не би могла да
Коментари Харесай

Луиза Григорова обикаля с кемпер през почивните дни

Тъй като си дала сметка, че не би могла да отдъхне по различен метод на отмора с детето и даже ще се прибере още по-изморена вкъщи, изрично зачеркнала хотелите, където непрекъснато се следва график, а за нея това е доста изморително. „ Бързай за закуска, след това преобличане – спа, след това няма сауна за мама, тъй като е в детския басейн 3 часа, след това „ хайде да излизаме към този момент “, тъй като, нали, обядът. После, в случай че поспи 1-2 часа, съм най-щастливият човек. Следва отново детски басейн и отново бързане за вечеря. А с кемпера този график и бързане отпадат. Винаги има храна, постоянно има легло и всеки има свободата да прави каквото си изиска. Другото, което доста ни завоюва, е опцията за многообразие. На нас елементарно ни омръзва да седим на едно място, по тази причина доста рядко вървим някъде за повече от З дни, без да се местим “. 

 

Луиза се зарича напълно скоро отново да провежда такава отмора, дори е намислила и дестинация. Остава единствено да откри свободно време сред професионалните си задължения.

 

Григорова има наследник на 3 години от брачна половинка си Мартин Макариев, само че се взема решение на второ дете – тъкмо тъй като е затрупана с работа. Заради пътуванията и театралните изяви, тя все счита, че моментът не е подобаващ. Броени седмици след раждането на дребния Бран, тя се върна на снимачната площадка на кино лентата „ Игра на доверие “ и от този момент не се е серпантина. Иначе мощно се надява някой ден да се снабди с по този начин мечтаната щерка.

 

Григорова и Макариев подписаха брак през лятото на 2017 година и настояват, че връзката им процъфтява. Раждането на детето им ги сплотило, а не ги отдалечило, както се случва при други двойки.

 

„ Познавам Мартин от години. Първо снимахме клип на Миро, само че дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал – по този начин се събрахме. Влюбих се в гения му и по-късно го обикнах като човек “, разказвала е Луиза.

 

Сериалът, за който приказва е „ Дървото на живота “. Искрите сред тях пламнали на снимачната площадка, само че първоначално решили да запазят връзката си в загадка, тъй като Мартин към момента не бил дефинитивно разграничен с някогашната си Кремена.

Поддържал паралелна случка и с актрисата Елена Петрова. „ Бях сигурна, че това е моят мъж и би трябвало да изчакам, с цел да завърши всичките си връзки и да бъде единствено с мен “, признавала е Григорова.

 

Запознати настояват, че в началото Луиза не желала да има деца, а да се посвети на кариерата си, само че в този момент постоянно споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което й се е случвало. Тя изкарала извънредно спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много елементарно свалила и непотребните килограми. Това се случило с повече придвижване в града с бебешката количка. Най-любимото й място за разформироване пък е Витоша, а синът й Бран към този момент е задоволително огромен, с цел да я съпровожда по време на планинските й разходки.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР