Преди старта на Ергенът се говореше, че Алек Младенов избира

...
Преди старта на Ергенът се говореше, че Алек Младенов избира
Коментари Харесай

Заедно с Алек ли?!? Вижте къде и с кого беше засечена Магдалена Томова преди дни! (СНИМКИ)

Преди старта на " Ергенът " се говореше, че Алек Младенов избира жена с дете и си потегля с нея. Показаха се и фотоси на въпросната, която... да - към този момент всички знаем, че е Надежда Вишева.

Малко по-късно, след началото на формата, настойчиво се заприказва, че не Надежда, а Магдалена Томова е избраницата на ергенчето, а и отношението му към нея показваше, че това ще да е самата истина. Алек не спираше да зяпа Маги като дете скъпа играчка, лигите му по нея течаха, а и в един миг непосредствено си й сподели, че е влюбен.

Е, от този момент обаче изтече много вода и възприятията му очевидно се обърнаха. Така че да - победителката е Надежда Вишева, а Маги Томова към момента е в търсене на любовта. Доказателство за това е и компанията, в която тя беше снимана преди броени дни - напълно женска, с Екатерина от " Ергенът " в нея.

Маги и Екатерина бяха на събитието LUNAR, което се организира в столицата и което е същинска светлинна приказност. Вместо в прегръдките на Алек Младенов обаче, Магдалена е напълно обградена от дами, измежду които и моделът Глория Петкова, която познаваме от Вип Брадър преди време.

" Маги доста искаше да й се получи с Алек, само че не стана. Затова в този момент излиза постоянно и се пробва да го не помни като е измежду хора и се оглежда за нейния си мъж, който й е предназначен от ориста ", разясняват осведомени.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР