Въоръжените до зъби десетки хиляди полицаи и жандармеристи се оплакват,

...
Въоръжените до зъби десетки хиляди полицаи и жандармеристи се оплакват,
Коментари Харесай

Полицаи и жандармеристи, корумпираната власт ви хвърля срещу народа!

Въоръжените до зъби десетки хиляди служители на реда и жандармеристи се оплакват, че жителите ги атакуват. Един полицейски началник се прави на разчувствуван и просълзен… Театър ли е това? За властта или за народа му е мъчително? Те били доброжелателни, - вика. Пасивни били. Невинни били.
Стига сте опитвали да манипулирате. Докато давате тази изключителна конференция, камерите дават по какъв начин униформени пръскат протестиращи и ги изблъскват със мощ. Всичко се вижда!

Били с каски и щитове, с цел да се защитят. Те не предизвикали, единствено гледали. Накрая въпреки всичко признаха, че има арестувани лица. Всичко се вижда и един дентези, които разпореждат това държание на полицията, ще дават отговор.

Това е вършиме, хора от Министерство на вътрешните работи, е подигравка. Стига сте изпълнявали заповедите на корумпирани политици и началници. Вие сте част от този народ. Затова би трябвало да се просълзявате, не с цел да играете ролята на жертви. Не сте жертви – силови структури сте. Юмрука на властта сте! На корумпираната власт! На компрометираната власт. Срещу невъоръжени жители са ви изправили, които пазят и вашите права и ползи. Толкова ли не можете да проумеете?! Какви хора сте вие, бе? Дори заплатите ви са плод на труда на тези, против които са ви изправили.

Не тръгвайте против народа си!

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР