В индицента , управлявал автомобила, с който се е ударило

...
В индицента , управлявал автомобила, с който се е ударило
Коментари Харесай

Калин Стоянов категоричен: Автомобилът с починалия мъж отнел пре...

В индицента, управлявал автомобила, с който се е блъснало возилото на НСО. Жена, също пътувала в автомобила със починалия, е настанена в болнично заведение с заплаха за живота.

 

" Не мога да разясня детайлности по случая,, което е под надзора на Военна прокуратура ", уточни министър Стояно, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Считам, че всичко ще бъде изяснено в границите на следствието, в това число и скоростта, за която сега много се приказва. Единственият метод това да бъде направено, е автотехническа експертиза, която, допускам, ще бъде назначена в границите на днешния ден, уточни той.

 

" Като някогашен министър председател Кирил Петков има право да бъде охраняван от чиновници на НСО в продължение на четири години ", сподели Калин Стоянов в отговор на въпрос за какво съпредседателят на " Продължаваме промяната " е пътувал с защита.

 

" Моите големи съболезнования на околните на умрелия водач ", написа през вчерашния ден във Фейсбук Кирил Петков.

 

" Отидох и до болничното заведение, в която е призната дамата в другата кола. Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната контузия наподобява незастрашаваща живота.

Моля се на Бог и другите контузии да не застрашат живота й. Дал съм телефона си на шефа на болничното заведение, в случай че е належащо каквото и да е подпомагане, с цел да имаме персонален контакт и да ми звънят когато и да е.

Медицинският личен състав в болничното заведение бяха огромни експерти и им благодаря за моменталната помощ, която оказаха на дамата ", уточни още някогашният министър председател.

 

" Искрени съболезнования на щерка му, фамилията и околните му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден и да им окажа всякаква помощ, от която имат потребност. Ще спра предизборната си акция, до момента в който съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, с цел да оказа помощ на потърпевшите и фамилията, е направено. Благодаря за стотиците позвънявания. Бог да елементарни починалия ", написа още той.

 



 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР