Ваня Щерева е подмладена и разхубавена в навечерието на 50-годишния

...
Ваня Щерева е подмладена и разхубавена в навечерието на 50-годишния
Коментари Харесай

УАУ! Ваня Щерева се подмлади на 50! Опъна бръчки и се разхубави

Ваня Щерева е подмладена и разхубавена в навечерието на 50-годишния си празник. Сега визията и няма нищо общо с типа й отпреди няколко лета. Във „ ВИП Брадър 2017 ” пеещата актриса и писателка изглеждаше като изтощена жена на междинна възраст, а през днешния ден е свежа като ученичка.

Облеклото й също е тийнейджърско – дамата, по която през 90-те въздишаше Слави Трифонов, носи съвременни юношески облекла и аксесоари, само че и прическата й си я бива.

Ваня години наред разчиташе за разкрасяването си на фотошоп - съвсем като фолкпевицата Андреа тя обработваше фотосите си на компютър. На фрагментите изглеждаше обичайно, само че в реалност визията й не беше съвършена. 

Към момента смяната у Щерева е същинска, написа „ Уикенд ”. Риалити звездата се е подложила на серия козметични процедури и по лицето й няма никакви бръчки. Някой даже може да я намерения за наборка на щерка й – 23-годишната Мила Роберт.

В шоу средите подозират, че Ваня е почнала да се грижи добре за външността си, тъй като желае да си откри нов мъж. До 2019-а тя беше интимна с младока Алекс, само че оттогава е принудена сама да топли чаршафите си.

На 5 юни подмладената госпожа кръстосваше централните софийски улици, пременена с алено яке, пуловер и избелели дънки. Дрехите й не бяха никак подобаващи за лятото, само че пък с тях изглеждаше отлично. Допълнителен сексапил на опънатата в лицето певица, актриса и писателка придаваха и плитките й.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР