Външното преобразяване на 34-годишния Зак Ефрон порази всички, но не

...
Външното преобразяване на 34-годишния Зак Ефрон порази всички, но не
Коментари Харесай

Зак Ефрон - какво се случи с лицето на един от най-красивите актьори в Холивуд

Външното видоизменение на 34-годишния Зак Ефрон порази всички, само че не бързайте да го критикувате.

Всеки, който даже малко е следил живота и кариерата на артиста Зак Ефрон, е забелязал какъв брой коренно са се трансформирали чертите му.

Мнозина настояват, че Зак Ефрон е прекалил с пластичната хирургия. Като нещо всекидневно за холивудските звезди - да, даже за мъжете.

 Зак Ефрон
Зак Ефрон преди случая
Самият артист дълго време не разяснява метаморфозата си, тъй че слуховете за неговата хубостта интензивно се развъждат, а заглавията като " Пластичната хирургия на Зак Ефрон " се появяват всяка седмица.

Но пристигна време да разберем какво в действителност се е случило с него.

PageSix цитира Зак Ефрон, който споделя, че си е счупил челюстта, до момента в който е тичал из дома си по чорапи . Можете ли да повярвате?! Да, на пръв взор обстановката може да наподобява неуместна и комична, само че в тази история няма нищо смешно.

34-годишният Зак споделя: " Подхлъзнах се и се ударих в ъгъла на масата, след което съм изгубил схващане. Когато се разсъниха костта на брадата ми... виси надолу "

Звучи извънредно.

По време на продължителната рехабилитация на звездата лицевите му мускули се деформират - оттова и странната квадратна челюст. Промените можеха да бъдат още по-забележими, в случай че артистът не беше потърсил в точния момент помощта на физиотерапевт.

Заради " страховития " си външен тип Ефрон стопира да излиза и да разгласява нови фотоси. Слуховете в интернет въобще не го плашат, той даже ги назовава смешни:

" Гадно е, несъмнено. Почти не умрях поради този случай. Но към този момент съм добре. "

За първи път почитателите видяха смяна в лицето на Ефрон през април 2021 година, което породи клюки, че той е решил да се преобразява. Но както към този момент разбрахме пластичната интервенция на Зак Ефрон се оказа насилствена - в случай че не беше контузията, той нямаше да разреши на хирурзите да допрян лицето му.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР