Ванеса Мура, 29-годишен модел от Бразилия, реши да създаде аромат,

...
Ванеса Мура, 29-годишен модел от Бразилия, реши да създаде аромат,
Коментари Харесай

„Мъжете обичат миризмата ми: известен модел създаде парфюм със собствената си пот

Ванеса Мура, 29-годишен модел от Бразилия, реши да сътвори мирис, употребявайки личната си пот, с цел да притегли мъжкото внимание. 

През 2021 година момичето показа първия си флакон за парфюм. Тя означи, че е забелязала по какъв начин мъжете реагират на естествената миризма на тялото й и решила да употребява нейната пот като основа за основаване на мирис.

„ Исках да основа собствен личен мирис с нотки на моя натурален мирис, който някогашният ми и сегашният ми другар споделят, че е секси и енергизиращ “, сподели моделът.

Във всяка бутилка парфюм момичето прибавя осем мл от потта си, съобщава The Mirror. В допълнение към това, ароматът съдържа плодови нотки на мандарина, бергамот и розов пипер.
 Модел, парфюм, парфюм, Ванеса Мура, миризмата на пот Ванеса твърди, че този мирис е " съвършеният мирис за срещи "  
" В допълнение към плодовите нотки на мандарина, бергамот и розов пипер, парфюмът ми има особено, супер интимно допиране: моята пот. Това е комбинация от пристрастеност и тайнственост ", разкри тайната си Моура.

Ванеса твърди, че този мирис е " съвършеният парфюм за срещи ", тъй като кожата й има натурален секси мирис.

Феновете на модела към този момент са закупили парфюма й и доста от тях, твърди тя, означават, че ароматът в действителност притегля противоположния пол. Според момичето един от нейните клиенти е получил покана за среща от сътрудник по работа няколко дни по-късно.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР