В света на смесените бойни изкуства има много хора, които

...
В света на смесените бойни изкуства има много хора, които
Коментари Харесай

Майкъл Биспинг: Кариерата на Витор Белфорт е изградена върху една измама

В света на смесените бойни изкуства има доста хора, които не се опасяват да споделят това, което мислят, само че има един тъкмо избран човек, който надминава всички, това е някогашният първенец на Ultimate Fighting Championship (UFC) в междинна категория Майкъл Биспинг.

В едно от последните си изявленията Биспинг приказва за своя дълготраен зложелател Витор Белфорт, който разгласи края на своята кариера, откакто беше брутално нокаутиран от своя съотечественик Лиото Мачида в главната борба от събитието UFC 224 в Рио де Жанейро.



"Честно казано, изпитах огромно наслаждение да видя Белфорт нокаутиран. Този човек въобще не ме интересува, тъй като кариерата му е построена върху една голяма машинация. Просто погледнете негови фотоси през годините и ще разберете какъв брой допинг е приемал през целия си живот. В началото на кариерата си той изглеждаше необикновено напомпан, само че в този момент наподобява като сдъвкан и изплют дъртак. Същото важи и за представянето му сега. Когато Белфорт беше цялостен с химия, той разкъсваше противниците си на части ", съобщи Биспинг.

"След всичко това, той към момента има наглостта да приказва за достиженията си и за приноса си към смесените бойни изкуства. Исках самичък да изпратя този лъжец в тежък нокаут, само че гледайки по какъв начин този човек получава това, което заслужава, това също ми донесе огромно наслаждение. Използвайки стероиди Белфорт аргументи контузии на доста бойци, този лъжец ми повреди окото, с което към момента имам съществени проблеми ", приключи британецът.

Биспинг приказва за дуела с Белфорт от 19-ти януари 2013-та година в Сао Паоло, Бразилия, когато беше брутално нокаутиран посредством удар с крайник в главата. В разследване на тежкия удар ретината да дясното око на британеца се отдели, което принуди оперативна интервенция, която обаче не възвърна зрението му на 100 %.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР