Дете беше простреляно от друго дете по време на рожден

...
Дете беше простреляно от друго дете по време на рожден
Коментари Харесай

Дете беше простреляно от друго дете по време на рожден ден в Арбанаси

Дете беше простреляно от друго дете по време на рожден ден в Арбанаси. Инцидентът се е случил този следобяд, а от Министерство на вътрешните работи потвърдиха за Дарик, че има формирано досъдебно произвеждане.

Според информация на Нова домакинът на празненството оставил законно притежавания си револвер, с цел да отиде до тоалетната. Тогава проехтял изстрел. Пострадалото дете е настанено в болница, без заплаха за живота.

Едно от децата, участвали на рождения ден, е наследник на депутата Явор Божанков. В профила си във Фейсбук Божанков разяснява случая и помоли за схващане.

“За в този момент зная единствено, че на рожден ден в с. Арабанси, на който участват децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на притежателя на къщата. Рожденния ден е на жена му. Големият ми наследник е в потрес. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него е към този момент добре - ранена в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е ”, написа той.

. То бе простреляно от друго 11-годишно дете с въздушна пушка във врачанския кв. Кулата до момента в който родителите им са били в близост. Бебето беше откарано по неотложност с медицински хеликоптер в " Пирогов ", откъдето след едномесечен престой то беше изписано в положително положение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР