Чилиецът Алехандро Табило спечели най-голямата победа в кариерата си, като

...
Чилиецът Алехандро Табило спечели най-голямата победа в кариерата си, като
Коментари Харесай

Чилиецът Табило победи поставения най-добре Джокович в огромно разочарование на Откритото първенство на Италия

Чилиецът Алехандро Табило завоюва най-голямата победа в кариерата си, като победи международния номер едно Новак Джокович с 6-2, 6-3 в третия кръг на Italian Open в мач, който продължи единствено 67 минути.

Джокович е печелил шампионата шест пъти, като последната му купа пристигна през 2022 година, само че Табило беше съвсем безукорен на централния корт в неделя, пробивайки топ поставения четири пъти, без да допусне нито една точка за пробив.

„ Невероятно е. Дойдох на корта, просто се оглеждах и попивах всичко, пробвайки се да обработя всичко. Опитвам се да се събудя тъкмо в този момент “, сподели 26-годишният Табило.

Победата направи Табило, който завоюва шампионат от Challenger Tour преди две седмици, първият чилиец от 17 години, побеждавал номер едно в света, откогато Фернандо Гонзалес победи Роджър Федерер на финалите на ATP през 2007 година

Резултатът също по този начин значи, че Джокович, който позволи двойна неточност при мачбол, не е съумял да доближи нито един край през 2024 година и е изиграл единствено шест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР