Манчестър Юнайтед - жени спечелиха първата си купа от среброто

...
Манчестър Юнайтед - жени спечелиха първата си купа от среброто
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - жени печелят първи трофей с унищожаването на Спърс на финала за Купата на Англия - 5 точки за разговори

Манчестър Юнайтед - дами завоюваха първата си купа от среброто от реформирането на тима през 2018 година след голяма победа с 4-0 над Тотнъм Хотспър в Финал за ФА Къп в неделя.

Ела Туун от Юнайтед откри резултата тъкмо преди полувремето, само че това беше безмилостно и всеобхватно показване на Юнайтед през второто полувреме, което претендираше за място в историческите книги, с голове, докарани от Рейчъл Уилямс и Лусия Гарсия. Спърс, които се любуваха на първия си път под арките на Уембли, се бореха да се оправят с атакуващия диаметър и не съумяха да отговорят.

Трофеят е освен първият, откогато Юнайтед се реформира 13 години след разпускането си през 2005 година, само че и първият след поглъщането на клуба от INEOS по-рано тази година.

Босът на Спърс Робърт Вилахамн уточни неизменен тим от последния път, когато двойката се срещна, до момента в който Марк Скинър избра да се обърне с тима, който избави точка в добавеното време, привличайки четири нови лица, в това число деец на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР