В света на криптовалутите се появяват нови и интересни приложения

...
В света на криптовалутите се появяват нови и интересни приложения
Коментари Харесай

Шиба Ину пуска Shibacals, NFT-тата отново стават на мода? ТАЗИ меме криптовалута продължава да катери нови върхове

В света на криптовалутите се появяват нови и забавни приложения и екосистеми, които не престават да преобразуват метода, по който разбираме обичайните финансови и стопански модели.

Някои от тези нововъведения идват от непредвидени места, като “ ” криптовалутите. Но дали са повече от просто мемета? Експерти споделят, че някои от тези нови валути може да предложат забавни благоприятни условия, в случай че разберем по какъв начин да ги използваме вярно.

Затова и в тази публикация ще разгледаме какво прави Shibacals, както и ще забележим най-перспективната меме криптовалута сега – Wall Street Memes . Без повече встъпления, дано да започваме!

Shiba Inu екосистемата и Shibacals – какво ни чака?

Една от наи-интересните разработки в тази област е Shibarium, втори пласт на блокчейна, предопределен за приложения в метавселената и незаменяемите токени (така наречените NFT токени), създадени от екипа зад Shiba Inu. Според основния разработчик, Shytoshi Kusama, новата услуга – “s ” (или преведно на български: верифицирани колекционерски продукти), ще употребява чипове за близка безконтактна връзка (NFC), с цел да може цифрово да верифицира физически обекти.

Анализатори считат, че въвеждането на Shibacals може да способства доста за повишение цената на тези колекционерски предмети. Например, Shibacals може да се употребява за генериране на етикет за действителен артикул, като чаша, която е обвързвана с NFT сбирката на потребителя по метод, който удостоверява притежателя на чашата и NFT токена като едно и също лице.

Какви са изгодите от Shibacals?

Shibacals може да е още при започване на своето битие, само че може да има големи изгоди в дълготраен проект за цялата фешън промишленост. Пък и освен там. Защо?

  1. NFT-тата ще могат да станат активи с действителна колекционерска стойност за потребителите.
  2. Това фрапантно може да промени усещанията за истински артикули. Тези NFT тагове ще оказват помощ на всички производители да верифицират продуктите си.
  3. Стойността от подобен вид услуги могат съществено да оказват помощ на Shiba Inu да увеличи цената си и да се трансформира от меме криптовалута в сериозен състезател на софтуерния пазар.

Както сподели Shytoshi, “Тези NFC чипове могат да се свържат с динамични дестинации, създавайки безчет благоприятни условия, които са идеални за бизнеса. Това също по този начин значи, че създателите, като да вземем за пример хората, които продават в Ebay, Etsy или имат собствен личен уеб страница за основаване на артикули, могат просто да прибавят Shibacal NFC таг и да решат по какъв начин желаят да употребяват този таг за своите артикули. Ставате очевидци на поредна иновация, която може да промени промишлеността. ”

Въпреки това, Shytoshi предизвестява вложителите за евентуални измами, по-специално по отношение на идните токени на плана – SHI и TREAT. В този подтекст, е значимо да се означи, че и двата токена към момента не са пуснати на пазара и вложителите би трябвало да бъдат изключително деликатни, когато става въпрос за покупка на тези активи, защото е много допустимо да се закупят “имитиращи артикули ”, които да нямат нищо общо с екипа на Shiba Inu.

Wall Street Memes: Нова вълна в крипто света

През последните години станахме директни очевидци по какъв начин меме криптовалутите революционизираха капиталовите практики. Проектът Wall Street Memes съставлява пресен образец за това. Wall Street Memes е нов план за меме монети, който впечатли вложителите с бързия триумф на предварителната си продажба, като събра над $9.7 милиона за няколко къси седмици досега.

Според специалисти, екипът зад Wall Street Memes към този момент знае формулата за триумф, защото започва сбирката Wall St Bulls NFT през 2021 година, която генерира впечатляващите $2.5 милиона от продажби. Сега екипът се ориентира към криптовалутния пазар, представяйки токена $WSM.

Възможностите, които се откриват с   $WSM токена

Този токен е основан, с цел да даде на членовете на общността опция да се възползват от растежа на марката Wall Street Memes. Силата на марката Wall Street Memes към този момент е голяма, с над 1,1 милиона “degens ”, които следват обществените мрежи на плана – в това число над 530,000 единствено в Instagram и над 236,000 в Twitter, като даже доста крипто инфлуенсъри като Jacob Crypto Bury го загатват като “токен с капацитет за 100Х ”.

Анализаторите означават, че мащабът на общността Wall Street Memes оказва помощ за генерирането на извънредно търсене на $WSM токени, което се усилва още повече от ниската цена. В момента, предварителната продажба на Wall Street Memes е в стадий 17 от 30, с токени, които са разполагаем за покупка за единствено $0.0298.

Заключение

Важно е да се означи, че макар че меме криптовалутите могат да наподобяват като шеговити, те са потвърдили своята стойност и капацитет в практиката. Някои от тези планове, като Шина Ину и Wall Street Memes, към този момент са почнали да създават забавни и новаторски приложения и услуги, които могат да имат продължително влияние върху крипто промишлеността. Експертите считат, че с развиването на технологиите и нововъведенията, тези меме криптовалути могат да станат все по-ключови в новите измерения на финансовия свят.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР