В сряда започва новият проект на МЕГЗ - МАСКАТА. Оказа

...
В сряда започва новият проект на МЕГЗ - МАСКАТА. Оказа
Коментари Харесай

Калканджиева е 1-ви гост на МЕГЗ? - slava.bg


В сряда стартира новият план на МЕГЗ - МАСКАТА. Оказа се, че Каканашева е толкоз сигурна за старта му, тъй като е подготвила тежката артилерия. Въпреки, че дизайнерката в нехарактерен за нея жанр, крие всичко по отношение на плана, осведомени настояват, че в шоуто ще има жена, с която МЕГЗ е в доста тежки връзки и ще се изяснят за казуса си е ефир.

Затова загатва и част от поста на Каканашева в обществените мрежи “ има истории, които не могат да бъдат забравени до момента в който не ги изречеш на глас”.

Предполага се, че против МЕГЗ ще застане най-голямата ѝ врагиня в общественото пространство - Жени Калканджиева. След големия скандал двете към момента не са се срещали очи в очи пред камери и имат доста какво да си кажат. А напрежението по сред им е взривоопасно, тъй като тлее още от преди 7 години когато Каканашева прохождаше в телевизионния ефир на “Къртицата”.

Други пък се кълнат, че МЕГЗ е навила някогашната брачна половинка на предприемача Рончев - Зорница Илиева да застане пред камерата ѝ. Тази догадка се свързва с думите на МЕГЗ “Има секрети, които будят позор даже след избора на нов път”. Каканашева ще остави Зорница Илиева да разкрие душата си и ще сблъска гледните точки на “бившата съпруга” и “любовта”.

Експерти в тв средите, пък разясниха: “Звучи забавно някой най-сетне да изкара Карбовски от зоната му на комфорт. МЕГЗ несъмнено ще заложи на страсти и откровеност, това са мощните ѝ страни. Няма опитът да победи Карбовски по различен метод. Затова единственият ѝ интелигентен ход би бил да даде нещо, което той не притежава”.

Източник: Hot Arena
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР