и Черно море завършиха 0:0 в скучен мач на стадион

...
и Черно море завършиха 0:0 в скучен мач на стадион
Коментари Харесай

Черно море си тръгна с 0:0 от визитата на Левски

и Черно море приключиха 0:0 в отегчителен мач на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “. От равенството по-доволни би трябвало да са варненци, които си осигуриха най-малко третото място в крайното класиране.

Мачът в действителност ще бъде запомнен най-много с това, което се случи преди него. Двубоят на „ Герена “ стартира с четвърт час забавяне, защото група последователи на сините навлязоха на игрището и застанаха пред едната от двете порти с транспарант „ Сираков – вън “.

Иначе Левски стартира по-нападателно и Ел Джемили и Галчев пробваха удари, само че Иван Давидов избави. Чак в края на първото полувреме варненци сътвориха някакви рискове пред вратата на столичани, само че без да притеснят Пламен Андреев.

В 48-мата минута Марин Петков имаше доста добра опция да откри резултата след пас на Галчев, само че се забави. След това Дюлгеров избави мощен удар на Фабио Лима.

Най-добрата си опция Черно море пропусна в 78-мата минута. Тогава Пламен Андреев мазета удар на Даниел Димов.

Така след 32 изиграни кръга и при оставащи още три до края на сезона Черно море се върна на второто място в класирането с 66 точки. С толкоз е и третият ЦСКА-София. Левски е на четвърто място с 55 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР