В сряда след обяд над западната половина от страната ще

...
В сряда след обяд над западната половина от страната ще
Коментари Харесай

Валежи и гръмотевици следобед над Западна България

В сряда след обяд над западната половина от страната ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици.

Временно интензивни и обилни по количество ще са в Северозападна България и планинските региони.

През нощта против сряда преваляванията ще продължат и последователно ще обзет и останалите региони от страната.
Жълт код за интензивни превалявания в 9 области в сряда Той важи за София, София област, Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово и Велико Търново
Дневните температури ще бъдат сред 25 и 30 градуса, в София – 28,а по Черноморието 22-23 градуса. В четвъртък ще вали над цялата страна, а температурите ще се намалят.

Министерство на околната среда и водите предизвестява за предстоящи интензивни превалявания, по отношение на което по предписание на министъра на околната среда и водите кметовете на обитаеми места, намиращи се в басейновите дирекции на източнобеломоски, западнобеломорски и дунавски региони би трябвало да подхващат незабавни дейности по обезпечаване на проводимостта на речните кревати.

Кметовете и регионалните шефове би трябвало да подхващат нужните действия за обезпечаване на гладко осъществяване на високи води.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР