В София обредните зали вече са почти заети за сватби

...
В София обредните зали вече са почти заети за сватби
Коментари Харесай

Бум на сватбите в София на 22.02.2022г.

В София обредните зали към този момент са съвсем заети за сватби на датата  22.02.2022г., разкриват от Столичния ритуален дом. Въпреки пандемията и без значение, че дата се пада във вторник, доста българи са решили да разменят клетви и да сключат брак на тази дата.

Всички зали са съвсем цялостни, само че все пак чиновниците на Столичния ритуален дом са подготвени да останат и след работно време, с цел да усилят броя на фамилиите у нас.

Към момента декларираните сватби са 70 на брой, което е самобитен връх, тъй като толкоз часове не са регистрирани за съботните дни през февруари.

Заради пандемията през последните две години броят на сватбите е намалял, а доста бъдещи младоженци отсрочват  събитието за последваща година. В последно време, обаче,  се забелязвал по-голям интерес към подписване на брак, само че през летните месеци. От май до октомври е времето, когато множеството двойки възнамеряват сватбата си. 

Все отново за искащите да основат семейство на 22.02.2022г. най-вероятно ще остане в действие  ограничението до 10 посетители на тържествения обред.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР