В сезона на филмовите награди сме, като очакваме кулминацията му

...
В сезона на филмовите награди сме, като очакваме кулминацията му
Коментари Харесай

Най-обсъжданите тоалети на наградите SAG 2024

В сезона на филмовите награди сме, като чакаме кулминационната точка му с Оскарите на 10 март. Междувременно през отминалия уикенд бяха раздадени статуетките на Гилдията на сценаристите на 24 февруари, както и на Гилдията на продуцентите на Холивуд ден по-късно.
 БАФТА 2024 - 10-те най-впечаляващи тоалета от премиите
10-те най-впечаляващи тоалета от БАФТА 2024

Звездите, които привлякоха вниманието от аления килим

Както е всекидневно, първата гала беше по-бляскава - събираме най-интересните тоалети на звездите от нея.

Започваме с изненадата, готова ни от Дженифър Анистън . 55-годишната звезда от " Приятели " изневери на обичаното си черно, с цел да посегне към сребриста рокля Celine с висока цепка на левия крайник.
 Снимка 655094

Сюрприз в розово пък ни сервира Бри Ларсън - тоалетът й в прасковено розово на Atelier Versace беше от две елементи, с цел да забележим какъв брой добре е упражнявала коремните си мускули.
 Снимка 655097

Още една цепка доникъде на бедрото получихме от Рийз Уидърспун в алена и доста секси рокля на Elie Saab.
 Снимка 655096

Следим под лупа тоалетите (и не само) на Джеръми Алън Уайт , а той не ни разочарова в костюм от три елементи напълно в бяло на Saint Laurent и черни боти.
 Снимка 655092

От Марго Роби чакаме розово и го получаваме в следващото чудато създание на Schiaparelli Couture. Най-ценното е на десния й гален - гривна Lorraine Schwartz с 30-каратови диаманти.
 Снимка 655088

В последната година Хана Уадингам напряко цъфти. Тук го прави в сексапилна рокля с - изненада - цепка до бедрото на Tony Ward Couture и чанта от картон, направена от 9-годишната й щерка.
 Снимка 655087

Кери Мълиган още веднъж става любимецът ни на вечерта в извънредно красивата рокля Armani Privé, който й придава тип на статуя.
 Снимка 655095

Още един любим - Педро Паскал избра да признае от сцената, че е леко пийнал, до момента в който получаваше статуетка за " The Last of Us: Последните оживели ". Както и да ни изненада с привидно нехаен тоалет от необятна и разгърдена бяла риза и черен прилепващ панталон.
 Снимка 655084

Пенелопе Крус пък още веднъж съумя да ни впечатли с класа и грациозност в рокля на Chanel.
 Снимка 655086

Ан Хатауей е дълготраен почитател на Atelier Versace, като и за тази гала Донатела Версаче й беше предоставила рокля на марката от сбирката от 2015 година
 Снимка 655091

Споменаване заслужават още Елизабет Дебики, Айо Едебири, Райън Гослинг, Грета Лий.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР