В същото време уж българските радиа и някои телевизии продължават

...
В същото време уж българските радиа и някои телевизии продължават
Коментари Харесай

Истерията в България с коронавируса да спре! Защо заради 4 болни жертваме 7 милиона?

В същото време сякаш българските радиа и някои малките екрани не престават да плашат така и така травмираното ни население, че всеки миг коронавирусът може да удари хиляди.

Освен, че са нездравословни за хората, сходни откровени операции водят до срив на стопанската система и тежки провали върху бизнеса.

Безпристрастната статистика демонстрира, че в един от най-лошите дни досега- 10 февруари, когато 108 души в Китай починаха от ковид, 26 283 души са умряли от рак. Други 24 641 души са издъхнали от сърдечни болести, а 4300 души от диабет.

Комарите убиват 2740 души всеки ден!

Хората убиват 1300 души всеки ден!

Змиите убиват 137 души всеки ден!


Но сякаш български медии не престават да тровят ефира, че надали не в България ще нахлуе чумата! И наред с съответните ограничения, които държавното управление взима против ковид, някои институции преиграват като затварят цели институции, зали, игрища, кина и театри.

Психозата очевидно е толкоз мощна, че някои хора стартират да се презапасяват със артикули, а други не излизат от домовете си.

В същото време уважаваният шеф на ВМА Венцислав Мутафчийски гастролира съвсем на всеки кръговиден час, сякаш сме в положение на война.

Много по-ефективно за българското общество е, в случай че отрасловите институции и лечебни заведения си правят работата без доста звук, надалеч от обективите на камерите и фотоапаратите. Така работата ще е доста по-полезна, а обществото няма да бъде подлагано на така и така убийственото напрежение в всекидневието.

В противоположен случай рискуваме активността в страната да бъде блокирана, а стопанската система ни да загуби милиони.

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР