В са идентифицирали не един, не двама, а цели трима

...
В са идентифицирали не един, не двама, а цели трима
Коментари Харесай

В Барселона имали звездни План В, План С и План D, ако не успеят с Холанд

В са разпознали не един, не двама, а цели трима звездните нападатели, които биха били евентуални други възможности на Ерлинг, ако клубът не успее да притегли норвежеца. Голмайсторът на е цел №1 за офанзивата на " блаугранас ", само че конкуренцията за него е доста сериозна и с днешна дата наподобява мъчно каталаунците да се преборят с и, които са главните любимци за неговия автограф. Според „ “ президентът на Барса Жоан Лапорта обаче е заречен на Чави Еранднес, че даже да не успее да вземе Холанд, ще притегли през идното лято различен топ нападател на „ Камп Ноу “. Испанското издание твърди, че вторият най-желан вид е нападателят на Мохамед, който записва следващия си ослепителен сезон. Египтянинът към момента не може да се разбере с клуба за нов контракт, а актуалният му подобен изтича през лятото на 2023 година. Трудно е да си представим, че даже Салах да не преподпише до лятото, Ливърпул ще се съгласи да го продаде против 60-70 милиона евро, както допуска „ Ас “. Източникът обаче упорства, че на " Камп Ноу " са получили въодушевяващ първичен отговор от представителите на египтянина.

Третият вид е головата машина на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски, който през август ще бъде към този момент на 34 години. Полякът също има контракт до лятото на 2023, само че в последните месеци се спекулира, че той има предпочитание да опита и други предизвикателство преди края на кариерата си.

Според „ Ас “ последният вид е нападателят на Челси Ромелу Лукаку, за който обаче в Италия настояват, че желае да се завърне в Интер, в случай че въпреки всичко напусне „ Стамфорд Бридж “.

Снимки: Imago
 Има нов любимец за мястото на Почетино в ПСЖ Има нов любимец за мястото на Почетино в ПСЖ 14 март | 12:36 775 0  Ултраси на ПСЖ към шефовете: Стойте надалеч от нас, Париж в никакъв случай няма да бъде катарски Ултраси на ПСЖ към шефовете: Стойте надалеч от нас, Париж в никакъв случай няма да бъде катарски 14 март | 12:23 822 3  Бодьо Глимт към този момент е в серия от 30 следващи мача без загуба Бодьо Глимт към този момент е в серия от 30 следващи мача без загуба 14 март | 12:20 493 3  Брендън Роджърс дефинира кой е най-хубавият британски вратар Брендън Роджърс дефинира кой е най-хубавият британски вратар 14 март | 12:12 894 0  Спрени са договарянията за новите контракти на Гави и Араухо в Барселона Спрени са договарянията за новите контракти на Гави и Араухо в Барселона 14 март | 11:59 2048 2 Виж всички Водещи Новини  Григор Димитров подсети за класата си със мощен мач в Индиън Уелс Григор Димитров подсети за класата си със мощен мач в Индиън Уелс 14 март | 05:26 26122 37  Пирин и Славия ще търсят триумфа в Благоевград Пирин и Славия ще търсят триумфа в Благоевград 14 март | 07:00 8586 37  Очаквайте онлайн! Нови четира мача във Втора лига Очаквайте онлайн! Нови четира мача във Втора лига 14 март | 11:32 44382 85  Тухел: Няма подозрение, че ще остана до края на сезона. Ако се наложи, ще карам играчите до Лил Тухел: Няма подозрение, че ще остана до края на сезона. Ако се наложи, ще карам играчите до Лил 14 март | 09:35 8413 13 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР