В Републиканската партия на САЩ има сериозни разтогласия относно колко

...
В Републиканската партия на САЩ има сериозни разтогласия относно колко
Коментари Харесай

Републиканците се готвят да съкратят помощта за Украйна при победа на изборите

В Републиканската партия на Съединени американски щати има съществени разтогласия по отношение на какъв брой дълго би трябвало да се оказва помощ на сражаващата се с съветската експанзия Украйна. След изборите на 8 ноември е допустимо районна прокуратура да получи надзор над Камарата на представителите на американския Конгрес. Това като се базира на информация от представител на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати. 
 
Днешната американска администрация декларира, че ще оказва помощ на Украйна " толкоз, колкото е належащо ", само че в това време се готви за обстановка, при която Конгресът ще затегне опциите за помощ, в случай че републиканците получат надзор над Камарата на представителите. Лидерът на републиканското малцинство сега Кевин Макарти - евентуалният ръководител на Камарата на представителите идната година - предизвести тази седмица, че ще редуцира американското финансиране на битката на Украйна с съветското настъпление. 
 
Очаква се едно бъдещо републиканско болшинство да редуцира размерите на помощта за Киев, само че ярък лъч съставляват върли последователи на помощта за Украйна измежду републиканците като Брайън Фицпатрик и Мич Макконъл. Те са безапелационни, че намаляването на помощта за Украйна ще докара до загуба за Украйна, а оттова - до победа за Русия и тежък политически удар за Републиканската партия.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР