В района на рудсия град Брянск са задържани двама заподозрени

...
В района на рудсия град Брянск са задържани двама заподозрени
Коментари Харесай

Има задържани заподозрени за терористичната атака в Москва

В региона на рудсия град Брянск са арестувани двама обвинени за терористичната офанзива в Москва, заяви украинската организация УНИАН.

Твърди се, че кола е била спряна покрай село Тьопли, намиращо се покрай границата на Беларус и Украйна. В нея е имало шестима души, а четирима от тях са съумели да избягат, написа каналът Baza Telegram.

Задържаните са таджикистанци и се ревизират за съпричастност към терористичната офанзива. 

Според канала самоличността на четирима от шестимата вероятни терористи е разпозната. Твърди се, че Crocus Hall може би е атакувана от следните жители на Таджикистан: Шохинджонн Сафолзода на 21 година, Рустам Назаров на 29 година, Ривожидин Исмонов на 51 година и Махмадрасул Насридинов на 37 години.

Все още не е известно кой от обвинените е арестуван. „...Те са регистрирани в Ярославълска, Ивановска и Самарска области “, отбелязва каналът.

Стана известно също, че има минимум 83 жертви на терористичната офанзива край Москва. РИА Новости написа в Telegram, базирайки се на информация от Министерството на здравеопазването на Московска област, че измежду жертвите има три деца.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР