В района на Майорск в Донецка област Въоръжените сили на

...
В района на Майорск в Донецка област Въоръжените сили на
Коментари Харесай

Украинците унищожиха 300 руски орки, готвещи се за нападение в района на Майорск

В региона на Майорск в Донецка област Въоръжените сили на Украйна са унищожили към 300 съветски окупатори, готвещи се за нахлуване. Това заяви Генерален щаб на ВСУ. 
 
" В резултат на точкови удари на подразделенията от Силите за защита на Украна, в региона на селището Майорск са унищожени към 300 окупатори, които са се готвили за следващо нахлуване ", пищат от Генерален щаб.
 
В Чернопоповка, Луганска област, са унищожени към 20 рашистки бандити, а към 30 са получили разнообразни ранявания. 
Заради нестабилната работа на санитарната авиация, неналичието на подготвеност на здравната инфраструктура в Белгородска област и стопроцентовата запълненост на болничното заведение, съперникът е заставен да изтегля ранените с рейсове в прилежащия Воронеж, се споделя още в известието. 
 
Украинската авиация е нанесла 24 удара по региони със концентриране на въоръжения и военна техника, а по този начин също и по позиции на Противовъздушна отбрана комплексите на съперника. Свалени са два противников щурмови самолета Су-25, един хеликоптер Ми-8 и един дрон. Украинските ракетни войски и стволна артилерия са поразили позиции на батареи с съветски САУ и други значими военни обукти на съперника. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР