В предсватбена треска е Цеци Красимирова. Остават пет дни до

...
В предсватбена треска е Цеци Красимирова. Остават пет дни до
Коментари Харесай

Цеци Красимирова в предсватбена треска! Дъщеря й гадже на най-добрия приятел на майка си

В предсватбена тресчица е Цеци Красимирова. Остават пет дни до сватбата й с американския милионер Майкъл Струмейтис и Цеци Не спи от неспокойствие дали всичко е изпипано до най-малката детайлност, научи HotArena.

Дори локалните вестници в Каталуния към този момент дефинираха събитието като едно от най-бляскавите, които ще се случат в Барселона тази година. Цеци има войска от сватбени агентки, с които всеки ден репетира сюжета за тържеството. Важно е освен по кое време ще се появят младоженците измежду гостите, само че и редът на известните реализатори, които ще пеят. На тържеството е поканена и звезда – международна звезда, само че името се пази в загадка. В Барселона са към този момент майката и сестрата на булката, написа „ България Днес “.

Близки приятелки на Цеци издават, че тя е нервна, напрегната и доста разчувствана от сватбата. За тържеството с изключение на всички капризи са направени и фланелки с ликовете на младоженците. Шаферка на сватбата ще е дъщерята на Цеци – Джудит, която удостовери слуховете, че е гадже на един от най-хубавите другари на майка си – моделът Красимир Кюрпанов. Джудит разгласява фотография, на която буйно целува манекена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР