В последния летен ден ДесиСлава се появи навлечена като за

...
В последния летен ден ДесиСлава се появи навлечена като за
Коментари Харесай

ДесиСлава крие килограми под купища дрехи

В последния летен ден ДесиСлава се появи навлечена като за ледников интервал в шоуто на Димитър Рачков, видя Hotnews.bg . Певицата, която цялостен живот води борба с килограмите, се опитва под катове облекла да скрие напълняването след раждането на втория си наследник. Освен с чеп, дълга риза, още по-дълго сако, всички в черен цвят несъмнено, изпълнителката си бе нахлупила и барета, която да я направи най-малко марлко по-висока.



ДесиСлава бе качена на обувки с голям ток, на които мъчно ходеше, а за осъществяването й сцената потъна в мрачевина, която в допълнение обезпечи комфорт на изпълнителката. Тя стоеше меко казано неуместно на сцената на фона на останалите участници в шоуто. Всички те бяха полуголи, както изисква тематиката на предаването "Ориент експрес ".

ДесиСлава даде обещание да пристигна на посетители на Рачков за по-дълго, откакто остави сина си на татко му. Двамата с таткото Благой Георгиев са разграничени от известно време, само че не приказват по тематиката. Самият факт обаче, че ДесиСлава използва думата „ бащата на детето “, а не „ мъжа ми “ ясно демонстрира, че двамата не са дружно, само че съблюдават положителни връзки поради хлапето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР