Готвачът показва истинския Андре Токев в неговата откровена и доблестна

...
Готвачът показва истинския Андре Токев в неговата откровена и доблестна
Коментари Харесай

Дървеници изяли шеф Токев в ареста

Готвачът демонстрира същинския Андре Токев в неговата откровена и доблестна автобиография „ Продължавам “. Написана под редакцията на дългогодишната журналистка Виолета Цветкова, тази книга е пречистващата изповед на един мъж, израснал сред три страни и достигнал върховете на своята специалност с помощта на желязната си дисциплинираност и на поддръжката, която получава от фамилията си. Мъж, минал през голям брой компликации, с цел да осъзнае, че в никакъв случай не трябва да спираш да се развиваш – неуспехите са уроци, а най-важното е да продължаваш напред по-силен и по-мъдър.
Реклама
" Задържаха ме в столичното Четвърто РПУ, прекарах там едно денонощие, а по-късно ме реалокираха в следствения арест на бул. „ Г.М. Димитров “ с белезници на ръце, все едно че съм умъртвил човек. През трите дни, прекарани там, ме полазиха дървеници. Цялото ми тяло беше в обриви, сърбеше ме, само че моят предел на болежка е висок и търпях. Приятели след това ме питаха за какво не съм завел дело, само че за мен беше безсмислено – като ме пуснаха под домакински арест, ми биха няколко инжекции и се оправих ", разкрива Токев в фрагмент от книгата, с който Hotnews.bg разполага.

Той споделя още за детството в Германия и България, първите стъпки в кулинарията, работата напрегнат и построяването на лична философия в готвенето, до смяната на целия отрасъл и присъединяване в телевизионни формати като Masterchef. Андре Токев не пести детайлности и подмолни истории, които оформят многоликия портрет освен на кулинарния отрасъл, само че и на Европа като цяло. Със забележително възприятие за комизъм и самоирония повелителят на европейската кухня споделя обичани свои предписания, правила, които следва в кухнята, както и прям роман за преломната вечер през 2021 година, наказването и изкуплението.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР