В последните седмици Анджелина Джоли и децата й изчезнаха от

...
В последните седмици Анджелина Джоли и децата й изчезнаха от
Коментари Харесай

Защо Анджелина прекара два месеца по болници

В последните седмици Анджелина Джоли и децата й изчезнаха от полезрението на медиите. Допреди това през няколко дни ги засичаха да пазарят и да се забавляват дружно. А с първото им появяване след тази пауза стана ясна и повода за нея.

В свое есе по случай Международния ден на дамата, оповестено в списание Time, Анджелина Джоли за пръв път разкри, че двете й дъщери Шайло и Захара са били оперирани в границите на два месеца .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Angelina Jolie News (@newsangelinajolie) на Мар 10, 2020 в 3:11 PDT

Актрисата стартира с това, че е решила да приказва по тематиката, тъй като е получила разрешението на децата си и те даже са я окуражили да го направи. Те са осъзнали, че да имаш медицински проблем, да се бориш с него, да го преодолееш и да оцелееш е нещо, с което може да бъдеш горделив, а не да се срамуваш.

Шайло бе снимана да върви с патерици след интервенцията на бедрото , през която е минала преди дни. На каква намеса се е подложила сестра й Захара преди към два месеца обаче към момента не излиза наяве. Важното е, че в този момент наподобява в съвършено здраве.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marie Claire Russia (@marieclairerussia) на Мар 10, 2020 в 7:19 PDT

А престоят в болничното заведение на двете деца на Джоли им е оказал помощ да скрепят връзката между тях. Майка им пък е доста горда от видяното в болничната стая - по какъв начин двете се грижат една за друга и им много наслаждение да слагат потребностите на другия пред своите.

Братята на Шайло и Захара също са били около тях по време на явно дългия им престой в болничното заведение, който към този момент завърши. Самата Анджелина също и за миг не е оставила своите девойки, макар че те са се справяли сносно и без нея.
 Анджелина Джоли, децата ѝ и по какво не желаят да наподобяват на майка си
Децата на Анджелина Джоли не желаят да са като нея

Защото всеки самичък избира своя път в живота

А точно интервенциите и последващото възобновяване се оказват повода Брад Пит да не участва на премиите БАФТА , раздадени на 2 февруари. Актьорът просто е предпочел също да бъде в болничното заведение при децата си, което е изцяло разбираемо, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР