Румен Радев е с изцяло нов външен вид, след като

...
Румен Радев е с изцяло нов външен вид, след като
Коментари Харесай

Мистериозен лечител лекува Румен Радев


Румен Радев е с напълно нов външен тип, откакто прочут врач в Бургас отстрани брадавица от лицето му.

По информация на „ Ретро “ президентът бе в морския град на 3 май, с цел да в профил образувание от дясната си буза.

Тълпа от хора чакаха пред кабинета на лечителя Камен през целия ден, откакто се появиха клюки, че Радев ще го посети.

„ Това е огромно достижение за нашия град! Президентът пристигна с черен джип и бързо влезе при лечителя. Дълго време заставам вътре, а когато излезе, побърза да се качи в автомобила си й да потегли “, с възторг споделя пред вестника цветарката Мария. По думите й мълвата за идването на президента бързо се популяризирала измежду хората в квартала и всички били в очакване. За страдание, Радев не дал никакво пояснение, а единствено помахал отзивчиво на бургазлии.

Държавният глава отпътува на публично посещаване в Азербайджан, а на фрагменти и фотоси от визитата си личеше белегът от отстранената брадавица в долната дясна страна на лицето му.

Свързахме се с лечителя Камен, който удостовери за интервенцията, само че отхвърли да даде каквато и да била друга информация за президента . Той е прочут в цяла България с това, че гори безотказно всевъзможни израстъци и петна, дори и когато са образували цели „ гроздове “. Популярността му е толкоз огромна, колкото и секретността, при която работи. Няма човек от българските звезди, който да не знае за него и за успеваемостта на методите, които ползва за унищожаване на всевъзможни дефекти по кожата.

Камен е инженер по специалност, приключил е ВМЕИ-Варна, компетентност „ Корабни машини “. От 1990 година обаче лекува безотказно и по най-безболезнен метод бенки, петна, брадавици, близо 600 типа доброкачествени формирания по лицето, тялото и по половите органи на своите пациенти. Самоличността им обаче пази в цялостна загадка.

„ Не докосвам единствено злокачествени тумори. Затова е наложително всеки пациент преди този момент да си е направил нужните медицински проучвания “, споделя Камен. Той разполага с 12 дребни шишенца разнообразни разтвори, от които маже с дребна четчица върху израстъка. По думите му до ден-два минусът по кожата изчезва, просто изгаря. След седмица няма и диря от брадавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР