Родни плеймейтки щурмуваха Кан, пише Телеграф. Нора Недкова, Михаела Стоичкова

...
Родни плеймейтки щурмуваха Кан, пише Телеграф. Нора Недкова, Михаела Стоичкова
Коментари Харесай

Плеймейтки щурмуват Кан

Родни плеймейтки щурмуваха Кан, написа Телеграф. Нора Недкова, Михаела Стоичкова и Анна Мария Чернева отпрашиха за френската Ривиера, с цел да не пропуснат първото празненство за откриването на световноизвестния кинофестивал. Мис Плеймейт Нора Недкова не пропусна да показа, с почитателите си идването си в Кан. Тя пусна видеоклип още с кацането на самолета.

Малко по-късно стана ясно, че с посрещането на моделката на френска земя се се заели точно по този начин наречените Пиленца от Монако , а компания й прави не какъв да е, а колежката й Михаела Стоичкова. Боби Манекена чакаше на летището нетърпеливо нашенките с първокласното си возило. „ Добро утро от безоблачен Кан, до мен е не какъв да е, а точно небезизвестният Боби Манекена - Пилето от Монако, а в този момент сме на път да вземем другото малко Пиленце и след това първа спирка моя хотел, с цел да се подготвим, тъй като тази вечер има огромно събитие - откриването на 77 издание на филмовия фестивал в Кан “, редеше моделката от предната седалка на първокласното возило на пиленцето, което се оказа тясно за багажа й, част от който беше заел задната седалка. Нора и Михаела дойдоха на Ривиерата с общо четири куфара и два щранга за формалните им рокли.

Междувременно Анна Мария Чернева отлетя за Кан с нискотарифните авиолинии. Моделката качи фотография от летището и означи дестинацията. Часове по-късно към този момент беше в компанията на Пиленцето Нина пред хотел “Карлтън “. Макар и всички да не споделиха обща фотография в обществените мрежи, Инстаграм ги издаде че са дружно, защото в края на вечерта всички дефилираха около аления килим. Все отново с най-голяма находка се похвалиха Пиленцата, които още първата вечер се снимаха с актрисата Жулиет Бинош.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР