В последните два сезона прогресът на Иржи Лехечка е забележим.

...
В последните два сезона прогресът на Иржи Лехечка е забележим.
Коментари Харесай

Злощастен край на последния 1/4 финал: Медведев се сбогува с мечтата за титлата в Мадрид, поради контузия

В последните два сезона напредъкът на Иржи Лехечка е видим. Чехът, съумял да доближи до топ 25 в ранглистата, както и до " мейджър " четвъртфинал, продължава да се развива в позитивна посока и през днешния ден той се класира за първия си Мастърс полуфинал и по този начин той ще срещне Феликс Оже-Алиасим.

Начинът, по който международният номер 31 реализира обаче не бе по стремежи за него метод. При резултат 6:4 за Лехечка Даниил Медведев бе заставен да се отдръпна, заради травма. 

Срещата ни предпостави обещаващо начало, като и двамата ни демонстрираха първокачествен тенис. Лехечка изпълваше със мощната си игра от началния си удар, а Медведев отвръщаше с необикновените си удари. В седмия гейм обаче руснакът получи пострадване на слабините, заради което той взе решението да вземе здравно спиране. Въпреки обстановката, той реши да продължи с дуела, но едвам няколко минути по-късно болката му стана по-силна, а това се отрази на качеството му на игра. Така Лехечка съумя да поведе с 6:4 в първия част. Веднага след края на сета обаче международният номер 4 поздрави съперника си за успеха и се отдръпна от дуела.

Come back stronger
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР