В Плевен е задържан 50-годишен мъж за отвличане и нанесен

...
В Плевен е задържан 50-годишен мъж за отвличане и нанесен
Коментари Харесай

България изтръпна от ужас! Озверял хазяин отвлече, преби наемателя си и насъска кучета срещу него

В Плевен е арестуван 50-годишен мъж за похищение и нанесен побой. Сигнал в полицията е подаден през вчерашния ден от пострадалия на 33 години, заяви Мариана Цветкова, старши специалист в Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Мъжът обяснил, че на 31 октомври, към 15:30 часа, отишъл при хазяина си в село Гривица за споразумяване на финансови взаимоотношения по наетия от него в Плевен апартамент. Тогава бил качен срещу волята си в автомобил „ Тойота “, откаран и затворен в гараж на къща. Нанесен му е побой и против него са насъскани две кучета от порода „ Алабай “, сподели още Цветкова.

Похитеният мъж съумява да избяга и благодарение на инцидентни жители е преведен в Центъра за незабавна здравна помощ в Плевен. Диагностициран е с разкъсно-контузни рани по дясната ръка и десния крайник, написа Lupa.bg.

По случая неотложно е почнало следствие и са разпитани очевидци. Извършени са претърсвания и изземвания в неподвижен парцел в село Гривица и в автомобил „ Тойота Авенсис “. Назначена е съдебно-медицинска експертиза.

Задържаният 50-годишен е с полицейска мярка за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане и е известен областен прокурор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР