Делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си Диана

...
Делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си Диана
Коментари Харесай

Рунд пореден! Вергов надигра Диана Димитрова, ето коя актриса е призована като свидетел по делото

Делото, което артистът Юлиан Вергов заведе против колежката си Диана Димитрова за клюка, беше отсрочена за 9-и юли. Причината е, че на съвещанието през днешния ден не се яви вещото лице, изготвящо правосъдно компютърната експертиза. Тя би трябвало да потвърди дали Димитрова е употребила обидни квалификации в персоналния си фейсбук профил по адрес на Вергов, предава novini.bg. Вергов не се яви в съда, прати юриста си Ина Лулчева.
В момента той я съди, тъй като се почувствал афектиран от неин пост в обществената мрежа. Като очевидец от страна на артиста бе призована актрисата Ваня Щерева. „ Познавам Вергов от доста години, дълготраен другар ми е и сътрудник – описа тя пред съда. – Той беше упрекнат от Диана, косвено, че по време на снимачен развой на „ Откраднат живот “ тя е била жертва на физическо принуждение от негова страна. През целия този медиен скандал Диана публикуваше всекидневно статуси в персоналния си фейсбук профил по тази тематика. Това се трансформира в медиен скандал.
Юлиан реагира откакто се разгласи, че няма да има дело по въпроса и всичко е завършило, с писмо, което разгласиха медиите. В него описа своята истина. Почти незабавно по-късно Диана написа още веднъж статус, в който имаше доста обидни думи и избрания като „ рецидивист с психологични отклонения, урод “. “
Щерева описа още, че направила „ скрийншот “ на статуса, с цел да го изпрати на Вергов, само че към този момент бил известен от друго място.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР