Страхът от затвор е надвиснал над главте на двамата престъпни

...
Страхът от затвор е надвиснал над главте на двамата престъпни
Коментари Харесай

Асен Василев уплашен в Пловдив: Ако сме под 15% – лошо! Мен може и да не ме арестуват, но на вас дупе да ви е яко

Страхът от затвор е щръкнал над главте на двамата незаконни водачи на Продължаваме Промяната Асен Василев и Кирил Петков,  научи Demokrat.bg.  Положението е толкоз притеснително за Шарлатаните, че към този момент сами приказват за опцията „ Затвор “.
При гостуването си в Пловдив преди две седмици, Асен Василев крепко е тормозил рехавия локален актив. Припомняме, че под тепетата хората всеобщо се разбягват от „ Промяната “. На позорището в Римския стадион участваха едвам 30-ина души – деятели и фамилиите им.
След него Асен Василев е нахокал крепко локалните, разправят представители на структурите на Политическа партия. „ Вие не разбирате ли, че тия избори са решителни, съдбоносни. Загубим ли ги тежко, край с нас. Мен може и да не ме арестуват незабавно, само че на вас, които сте били към партията, дупе да ви е крепко. Затова се стягайте да не падаме под 15%, да сме втори, с цел да сме някакъв фактор. Иначе ще ни приключат “, прям бил проваленият финансов министър.
Очаква се в акцията си в Пловдив той да разкеши крепко от откраднатите стотици милиони, с вярата да приближи до резултат ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР