В петък сутрин ще научим дали Григор Димитров ще достигне

...
В петък сутрин ще научим дали Григор Димитров ще достигне
Коментари Харесай

Четвъртфиналът в Пекин между Григор и Баутиста Агут пряко по Mtel Sport 1

В петък заран ще научим дали Григор Димитров ще доближи до полуфиналите на тенис шампионата от серията ATP 500 в Пекин. В 7:30 часа българинът ще излезе за четвъртфинална борба против испанеца Роберто Баутиста Агут, като мачът ще бъде излъчен онлайн по Mtel Sport 1.

До момента двамата са си разменили по една победа в ATP шампионатите, като при последната им среща през 2014 година надви Димитров. Ако завоюва, първата ни ракета може да срещне на полуфиналите международния номер едно Рафаел Надал, който преди този момент би трябвало да преодолее американеца Джон Иснър.



Турнирът China Open е с награден фонд от над 3 милиона $. Състезанието се организира в Green Tennis Center, построен особено за Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 година Комплексът има 11 корта, като централният „ Диамантен корт” разполага с преносим покрив и е с потенциал от 15 000 седящи места.

Mtel Sport 1 наблюдава в действително време всичко най-интересно от конкуренцията в китайската столица досега. Полуфиналите в Пекин ще бъдат в съботния ден, а мачът за купата – в неделя от 14:30 часа, като всички те ще се предават непосредствено по Mtel Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР