Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде интервю за

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде интервю за
Коментари Харесай

Душан Керкез: Настроението е супер, ще дадем всичко от себе си

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде изявление за Българска национална телевизия преди финала за Купата на България против Лудогорец.

Керкез няма опция да участва на обичайна обща конференция на двамата треньори преди срещата, защото тимът на Ботев Пловдив ще тренира под тепетата и ще дойде в София късно във вторник вечер.

" Това е най-важният мач за нас през сезона. Лудогорец е 13-кратен първенец на България и са най-хубавия тим през този интервал. Всичко е допустимо в един край. Феновете ще бъдат зад нас и ще дадем всичко от себе си ", съобщи той.

Наставникът има вяра, че възпитаниците му са способни да завоюват трофея.

" Мотивацията е висока за всички в тима. Имам опит във финали. Работата ми е да приготвя играчите и да запазя концентрацията им. Мачът може да бъде решен от един гол. Ако дадем всичко от себе си, може да създадем нещо положително за тима ", добави треньорът.

Бившият национал на Босна и Херцеговина чака сериозна поддръжка от почитателите на пловдивчани.

" Ще имаме огромна поддръжка. Феновете ни поддържат цялостен сезон. Видя се в полуфиналите против ЦСКА. Винаги споделям, че те са 12-ия ни състезател. Сигурен съм, че ще стане огромен мач. Нека по-добрият победи. Ще кажа на играчите да дадат всичко от себе си ", приключи сърбинът.

Автор: Мария Павлова-Кръстева



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР