100 Кила също влезе в клуба на образованите, завърши гимназия

...
100 Кила също влезе в клуба на образованите, завърши гимназия
Коментари Харесай

Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42 г., Нелина на 51 г.

100 Кила също влезе в клуба на образованите, приключи гимназия на 37

Попфолк звездата ДесиСлава записа висше обучение на 42 години. Гласовитата русокоска учи стопанска система на туризма във Висшето учебно заведение по агробизнес в Пловдив. " Реших да намеря време да имам още едно обучение. В днешното динамично време човек не знае по кое време ще му потрябва една такава тапия. Не желаех да изучавам още веднъж музика, само че не че нямам какво да науча, а тъй като не се виждам като учител по пеене ", показа тогава ДесиСлава.

На 51 година Нелина също стана студентка в Благоевград. Певицата е първокурсничка в ЮЗУ „ Неофит Рилски ”. “Най-сетне осъществявам една моя съкровена фикция. От години желаех, единствено че не намирах време да запиша висше образование, чрез което да добия още повече необятни знания в областта на обичаното ми изкуство – музиката. Причината да съм студентка е, че знам, че мога още много и се доверих на изключителни преподаватели. Щастлива съм, че съм в курса на доцент доктор Бинка Добрева “, показа изпълнителката на „ Бял мерцедес “ тогава.

На 37 години 100 Кила приключи гимназия. Тогава той разгласява фотография с триумфа си от 10 и 11 клас, който бил доста добър 5. Да прекъсне образованието се стигнало, откакто решил да работи по-сериозно, с цел да може да заплаща образованието на брат си, който приключил икономическата гимназия в Търговище и след това учил висше във Варна.

" Благодаря си, благодаря ви. Учете, деца и младежи, значимо е за нас самите. Обичам учебното заведение си ", написа той под фотографията. 100 Кила приключи вечерно учебно заведение. Попфолк певицата Джена приключи Свободния университет “Черноризец Храбър ” във Варна, компетентност „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “. “За тези, които не са наясно, уча криминалистика, няколко типа право и действия, свързани с полицията ”, изясни тогава певицата. Самата тя признава, че образованието й е изисквало доста четене, изключително сега, в който към този момент е майка на две деца и би трябвало да съчетава фамилията си, кариерата на реализатор с образованието.

Попфолк идолът Азис учил единствено до 6 клас. Най-ексцентричният артист у нас няма даже главно обучение. Азис напуснал учебно заведение, когато бил едвам в 6-и клас. Според мълвата той съумял да изкара единствено първия период, по-късно прекъснал. За сметка на себе си Азис държи децата му да са образовани. Доказателство за това е щерка му. Момиченцето е записано в една от най-елитните частни гимназии у нас. Гордият татко брои хиляди левове, с цел да изучи на равнище дъщеря си.

Певицата Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, потегли на уроци по химия и биология. Причина за това са идните й изпити в Медицинския университет. Преди време младата изпълнителка разгласи, че в случай че спре с музиката, би желала да бъде доктор. Хубавицата не е решила да се отхвърля от музиката, само че счита, че сходно обучение може да бъде единствено в плюс за бъдещето й, и насърчи младежите да не стопират да учат.

За празника на буквите: Красивите българки с послания за 24 май
Мис Силикон Джулиана Гани: „ Образованието е благосъстояние. Науката ни дава криле и нови благоприятни условия. ”

Мисис България Виктория Джумпарова: „ Учете, с цел да можете да пътувате и да опознавате нови светове. “

Мисис България Моника Минкова: „ Знанието е ключът към триумфа. “

Мис България Ромина Тасевска: „ Ученето е гимнастика за мозъка, образованието ни дава по-широк светоглед, посредством него можем да достигнем до разнообразни светове. “

Мис България Теодора Мудева: „ Образованието ни прави по-красиви. “

Телеграф “ събра посланията на родни титуловани хубавици по случай Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност.

Носителката на купата “Мис Силикон ” Джулиана Гани била отличничка. Тя показа, че по-ниска оценка от 5 в бележника си в никакъв случай не е имала. Всщност Джулиана в никакъв случай не била подтиквана и натискана от родителите си да учи, само че за сметка на това тя държала и в учебно заведение да бъде една от най-хубавите. Това е една от аргументите, заради които наред с многото корони в сбирката си има и няколко дипломи за висше обучение. Завършила е музикалното учебно заведение в Пловдив. „ Завърших съвсем на 20 години, тъй като записах и 13 клас, който не е наложителен, само че аз тогава го карах. Имах и дипломна работа, моята беше за Моцарт “, описа Джулиана. Вместо да продължи с музикалното си обучение, като запише в консерваторията, тя прави внезапен завой и приключва стопанска система. Джулиана има и магистърска степен по европейски планове. „ В момента не работя по нито една от тези специалности, само че всяка една от тях ме е обогатила и ми е дала опит, който по един или различен метод в живота ми се е налагало да употребявам “, добави Гани. Според Джулиана образованието обогатява с изключение на метода, по който мислим, и нашата психика.

Участничката от риалити формата и носителка на купата „ Мисис България Игри на Волята ” Моника Николаева е приключила стопански колеж в родния си град Враца, компетентност счетоводство. Красавицата била добра ученичка, най-вече се увличала по математиката и биологията. „ За страдание, когато приключих гимназия, бях много изтощена от всичките тези години учене и взех решение малко да си умря, вместо да аплайвам. Така останах без висше обучение. Сега скърбя, че не продължих. Оценявам го като мой пропуск и подсещам на всички младежи да не стопират да учат, тъй като образованието е ключът към триумфа ”, каза  миската. Моника е майка на две деца. По-големият й наследник е в четвърти клас, а по-малкият тази година ще бъде първи, дружно с него се учат на ченгелчета и чертички. С днешна дата Моника не пропуща да набира познания и постоянно посещава разнообразни просветителни семинари. „ То е ясно сега, в който усетите, че сте някъде, където няма какво повече да научите, сменяйте компания, среда, работа и търсете нови познания ”, споделя още тя. В момента Моника е едно от лицата на акцията “Учи, с цел да си сполучлив “.

Топмоделът и носителка на купата „ Супер Модел “ и „ Мисис България “ Виктория Джумпарова има две дипломи за висше обучение. Красавицата е магистър по публицистика и бакалавър по осведомително брокерство. Преди това е приключила 56-о учебно заведение в София. Спомня си, че като дете залягала над учебниците си по свое лично предпочитание. „ Много постоянно татко ми идваше късно в стаята и ми споделяше – хайде, затваряй тези учебници и лягай да спиш “, спомня си миската. Смята, че образованието дава една добра основа за бъдещо развиване. Самата тя през днешния ден е майка на две деца. Ванеса, която е единствено на пет и половина, към този момент може да срича, както й да написа буквички. „ Може да написа моето име, на брат си, на татко си. Понякога, когато желае да написа нещо, ме пита за някоя писмен знак, аз й споделям и тя продължава “, споделя Джумпарова. Децата й не заспиват без брошура. Всяка вечер тя сяда до тях и им чете. „ Любимата им книга е “Вълшебникът от ОЗ ", в този момент четем „ Червенокоска в гората на приказките “. Вчера да вземем за пример имах работа и им споделих, че ще им пусна филмче, вместо да четем, обаче след 10 минути ме повикаха и си чакаха приказката “, с усмивка добави тя.

Носителката на купата „ Мис България 2018 “ Теодора Мудева е приключила британска гимназия с проучване на британски и съветски език. В момента хубавицата е студентка по право четвърта година. Според нея образованието ни дава един различен външен тип. „ Академичните познания ни вършат доста по-ориентирани за персоналните ни стремежи и упоритости, оказват помощ ни да намерим и развием себе си в вярната за нас сфера. Няма нищо по-красиво от това младеж да учи. Който има богат речник, интелигентността и знанията се отразяват по един характерен метод в излъчването на хората и ги кара да блестят “, показа  Мис България.

Красивото лице на Нова телевизия Ромина Тасевска, която също е носителка на купата „ Мис България “, е биолог по обучение. „ Няма нищо по-хубаво от това да учиш това, което обичаш и което ти е забавно. Аз съм изучавала биология с огромен интерес. Да, било е и мъчно, само че прекарването е неповторимо “, показа Ромина. Във възпитанието на децата тя още веднъж счита, че образованието е приоритет номер 1. „ Основното им обвързване е да учат. Казала съм им, че може би не всичко ще им потрябва, само че това е метод да разширят мирогледа си и да се научат на дисциплинираност “, добави тя. „ Ученето е подготовка за мозъка, дава ни опция да достигнем светове, които другояче може и да не можем, уголемява мирогледа ни “, приключи тя.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР