ВАШИНГТОН (АП) — През следващите дни се очаква американската армия

...
ВАШИНГТОН (АП) — През следващите дни се очаква американската армия
Коментари Харесай

САЩ затварят кея, за да доставят помощ на Газа по море. Но опасността и несигурността предстоят

ВАШИНГТОН (АП) — През идващите дни се чака американската войска в източното Средиземноморие да удари единия завършек на голям железен док — с дължината на четири футболни стадиони в Съединени американски щати — в плаж в северната част на Газа.

И това може да е краят на лесната част за двумесечните старания на администрацията на Байдън за 320 милиона $ за отваряне на морски път за снабдяване на филантропична помощ в Газа, с рискове и неустановеност за доставката на помощ екипи, защото бойните дейности нарастват и тежкото състояние на гладуващите палестинци става все по-ужасно.

За президента Джо Байдън новият плаващ пристан и пътека на Пентагона са хазарт, опит за заобиколно решение на провокациите за приемане на помощ в Газа от усилване война и рестриктивните мерки, наложени от неговия съдружник Израел на сухопътни пропускателни пунктове, откогато смъртоносните офанзиви на Хамас против Израел сложиха началото на спора през октомври. доставките по този морски път, в сравнение с по суша, и извършват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР