В неделя започва предпоследният седми сезон на Игра на тронове

...
В неделя започва предпоследният седми сезон на Игра на тронове
Коментари Харесай

Краят на един феномен: Последни 13 епизода на секс, насилие и интриги

В неделя стартира предпоследният седми сезон на " Игра на тронове " (Game of Thrones) - изпъстрена със секс, принуждение и политически интриги фентъзи драма, която пожъна триумф в целия свят, съобщи Франс прес.

Историята за благороднически семейства, които водят война за Железния престол, ще бъде показана в още единствено 13 епизода в границите на два сезона. След това завесата ще бъде спусната, с цел да завърши един от най-големите явления в малкия екран.

Сериалът на телевизия НВО е измежду най-мрачните и най-противоречивите в историята. И измежду най-критикуваните поради многото секс подиуми и принуждение.

В " Игра на тронове " се изнасилват дами и убиват деца, има еротични подиуми, десетки персонажи, в това число основните, са измъчвани и намират гибелта си, намушкани с ножове или обезглавени, отровени, изкормени, изгорени живи. Всичко е показано в наедрял проект и с огромни детайлности.

Това не провокира отвращението на телевизионните фенове - аудиторията надвиши 23 милиона души на епизод в Съединени американски щати.

" Игра на тронове " завоюва повече награди Еми, в сравнение с който и да било различен сериал, основан върху измислена история. Излъчван е в 110 страни с рекордна зрителска публика.

Шестият му сезон бе първият, който не е непосредствено въодушевен от фентъзи романа на Джордж Р.Р. Мартин " Песен за огън и лед ". През 2011 година бе оповестена петата част от романа му - " Танц с дракони ", а други две елементи е планувано да бъдат издадени по-късно.

Авторите на телевизионната акомодация Дейвид Бениоф и Даниъл Брет Уайс обявиха предходната година, че сериалът ще завърши след осмия му сезон, като седмият ще включва 7 епизода, а осмият - единствено 6.

И още за феноменалния Game of Thrones:

  По тематиката Екипът на " Игра на тронове " работи върху хрумвания за спин-оф на сериала Актьорите от " Игра на тронове " с рекордни възнаграждения
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР