В напрегнатото ежедневие, изпълнено с множество задължения и оскъдно лично

...
В напрегнатото ежедневие, изпълнено с множество задължения и оскъдно лично
Коментари Харесай

Когато банковият клон е в джоба ти

В напрегнатото всекидневие, изпълнено с голям брой отговорности и нищожно персонално време, приемането на банкова услуга може да се окаже сложна задача. Налага се да отсъстваме от работа или да жертваме обедната си отмора, с цел да отидем до някой банков клон. Или пък съумяваме да стигнем до офиса на банката таман, когато затваря. Още по-сложно е, в случай че имаме потребност от финансова услуга или консултация в почивен ден или вечер.
Много по-лесно и комфортно е да свършим всичко това от разстояние, вместо да бързаме да стигнем в точния момент и да се изнервяме, чакайки по опашки. Подходяща опция за това ни дава кредитният чатбот на Пощенска банка – EVA (Electronic Virtual Assistant), който дава отговор на клиентите във Фейсбук Messenger.
Виртуалният помощник е нашият правилен асистент, в случай че желаеме да научим повече за потребителски заем или кредитна карта, или пък търсим комфортен и преференциален вид да обединим отговорностите ни. Можем да се възползваме от услугите му когато и да е – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата . Вече не е нужно да губим време, търсейки работещ банков офис – той е непрекъснато до нас – в смарт телефона ни.
Благодарение на EVA, общуването с вашата банка към този момент е в непринудено и импровизирано – можете да си пишете, до момента в който сте у дома, в офиса, на кафе или пътувате с другари. Вместо закостенял кредитор, банката се трансформира във ваш сателит и сътрудник в другите ви инициативи. С помощта на този чатбот имате опция да изберете подобаващи решения съгласно финансовите ви потребности, като поддържате връзка с банката елементарно и гладко – по този начин, както го вършиме с вашите родственици и другари.

Виртуалният помощник дава отговор автоматизирано на най-често задаваните въпроси посредством текст, фотоси, линкове и така нататък Можете да получите мечтаната информация, употребявайки пожеланото устройство – смарт телефон, таблет, преносим компютър или настолен компютър. Той обезпечава неотложен и непрекъснат контакт с банката, предлагайки персонализирани услуги и високо качеството на обслужване. Активен е непрекъснато, а достъпът до него е елементарен – единствено с влизане в Messenger, разполагаем на множеството мобилни устройства.
Чатботът непрекъснато се развива, като с негова помощ клиентите на Пощенска банка ще могат да се възползват от от ден на ден банкови услуги. Банката към този момент работи по надграждане на уменията и знанията на EVA, с цел да отговори най-добре на потребностите, ползите и упованията на клиентите ѝ.
Виртуалният помощник е в изгода както на потребителите, по този начин и на банковите чиновници. Благодарение на него хората от финансовата институция, ангажирани с обслужване на клиенти, ще бъдат по-продуктивни и още по-полезни в персоналното обслужване на клиентите.
EVA има лична Фейсбук страница. Потребителите могат да се свържат с него и през формалната Фейсбук страница на Пощенска банка.
100 индивида дневно си пишат с EVA

Виртуалният помощник EVA е първият банков кредитен чатбот в България и към този момент се радва на огромен интерес – 25 000 неповторими консуматори (по към 100 индивида на ден) са общували с него от старта му през септември 2018 година до юни 2019 година Той е еднообразно известен както измежду мъжете, по този начин и измежду дамите.
Средната възраст на потребителите, които се обръщат към чатбота, е 34 години – с 6 години по-малка от междинната възраст на клиентите, предпочитащи обичайното банково обслужване. По този метод услугата реализира още една от задачите си, привличайки клиенти от цифрово дейното потомство и то по атрактивен и ангажиращ за тях метод.
Режимът на работа на новата технология дава опция на потребителите да поддържат връзка с банката когато и да е и от всяка локация , а изгодата от това се потвърждава всекидневно – 40% от диалозите се организират отвън нормалното работно време.
Успехът на новата услуга и потребността от различен метод на връзка с банката се потвърждават и от обстоятелството, че над 40% от потребителите декларират действителен интерес и потребност от банково финансиране. 52% от диалозите с EVA са свързани с опциите за финансиране на ремонт или за закупуване на коли и техника, а 35% от потребителите се интересуват от спомагателни средства до заплата и финансиране на по-малки покупки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР