Вероятно оптимистите биха определили времето, в което живеем като интересно,

...
Вероятно оптимистите биха определили времето, в което живеем като интересно,
Коментари Харесай

Влез в дигиталното бъдеще с Пощенска банка

Вероятно оптимистите биха определили времето, в което живеем като забавно, като време на нови благоприятни условия, което ще ни разреши да подредим света си отначало. Едва ли някой може да предвижда по какъв начин тъкмо ще се отрази смяната в дълготраен проект. Но това, което сигурно знаем още в този момент е, че технологиите се трансфораха в избавителен мост сред минало и бъдеще. Те ни разрешиха да поддържаме ежедневния си темп и да вършим проекти - нещо от което всички имаме потребност, с цел да продължим напред.
Благодарение на технологиите в този момент можем да се снабдим с най-необходимото, пазарувайки онлайн, да се свържем с близки и другари – по телефона, с чат приложения и обществени мрежи, да работим от у дома, когато се постанова, да получим доходи или да платим месечните си разноски благодарение на разнообразни цифрови услуги.
Възможността да управляваш свободно персоналните си финанси, без да напускаш дома си, е едно от преимуществата, които Пощенска банка обезпечава на своите клиенти посредством цифровите си канали на банкиране, и по този метод им разрешава да се приспособяват бързо и елементарно към новия обществен темп.
В миг, в който въпросите са повече от отговорите, Пощенска банка предлага серия от решения на своите клиенти - разнородни кредитни артикули и цифрови услуги, които могат да улеснят живота им и да посрещнат финансовите им потребности без в допълнение изпитание от тяхна страна.
Онлайн финансиране

Като регистрира динамичната обстановка, Пощенска банка реагира на смяната с грижа към финансовото успокоение на своите клиенти, предоставяйки им разнообразни благоприятни условия, една от които е да аплайват онлайн за потребителски заем. Стойността на заема може да варира от 500 до 70 000 лева, а срокът за изплащането му – от 6 месеца до 10 години.
С цел оптимално облекчение на клиента процесът е напълно отдалечен, без да е належащо да се посещава офис на банката. Всичко, от което се нуждае кредитоискателят, е неговото смарт устройство или личен компютър с достъп до интернет.
Ако настояването за потребителски заем от сегашен клиент за сума до 40 000 лева бъде утвърдено, той може да бъде усвоен напълно онлайн. Документите се подписват отдалечено посредством заоблачен Квалифициран електронен автограф (КЕП). Подробна информация и насоки можете да прочетете тук.
Така даже да нямате опция да посетите банков клон, още веднъж можете да получите нужните средства и да си осигурите финансовото успокоение, от което се нуждаете.
Плащаме всичко по интернет
Най-лесният и бърз метод да оперирате с вашите средства е като употребявате интернет банкирането на Пощенска банка е-Postbank. Това е несъмнено най-удобното решение, когато става въпрос да правите всевъзможни разплащания – от битови сметки до банкови преводи. Онлайн банкирането е и доста по-евтино от всяка интервенция в банков клон, тъй че спестявате с изключение на вашето време, само че и до 100% от таксите за превод.
Можете да проверявате наличността по сметките си когато и да е и то изцяло гратис. Освен това получавате друга информация за употребяваните от вас банкови артикули в действително време. Интернет банкирането на Пощенска банка дава опция и да контролирате достъпа до сметките си, както и равнището на сигурност, тъй че средствата ви да бъдат оптимално предпазени.
Банков клон във всеки смарт телефон

Всички улеснения от онлайн банкирането ще откриете, събрани в приложението за мобилно банкиране на Пощенска банка – m-Postbank. Удобно и интуитивно, то може да се употребява на всички места и когато и да е. С него можете да плащате битовите си сметки, налози и всевъзможни други отговорности, да превеждате пари към свои и други банкови сметки, да плащате вноски по заеми или кредитни карти и други Правите всичко това, употребявайки само вашия смарт телефон.
Налична е и демо версия на m-Postbank с информация за опциите на приложението и потребни препоръки за работа с него.
Модерният дизайн, комфортната навигация в менютата и потребните функционалности на мобилното приложение на Пощенска банка го трансформират в незаместим асистент. Оценката на потребителите също е безапелационна – цифрите демонстрират, че за предходната година е записано близо 100% покачване на дейните консуматори, както и в общата сума на направените преводи посредством приложението.
Дигитален помощник
Друг скъп асистент е мобилното приложение с интегриран чатбот EVA Postbank – неповторим за пазара артикул, към който ползата пораства непрестанно. ЕVA дава отговор на потребителски въпроси, обезпечава настояща и потребна информация за артикули и услуги, дава опция за комфортно онлайн кандидатстване и има спомагателна функционалност за " Live chat " с специалист от банката за самостоятелна консултация.
Виртуалният помощник постоянно е разполагаем – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и може да размени визитата в банков клон. Той обезпечава неотложен и непрекъснат контакт с банката, а размерът на предлаганите посредством приложението услуги нараства непрестанно. Апликацията не изисква регистрация и може да се употребява свободно от всеки, като е нужно единствено да бъде свалена на смарт телефон от Гугъл Play или App Store.
Единственият в България банков чатбот във Фейсбук Messenger, EVA, също е доста потребен и желан помощник. Статистиката потвърди, че чатботът е един от най-успешните и желани артикули от клиентите на Пощенска банка – за година той е употребен от 80 000 неповторими консуматори. Общо 1 млн. евро е цената на поръчките за потребителски заем, обработени от EVA. Почти половината от потребителите на EVA се завръщат за спомагателна консултация, което демонстрира, че контактите с нея са потребни и приятни. Достъпът до банковия чатбот е доста елементарен – посредством Фейсбук Messenger, разполагаем на множеството мобилни устройства. EVA има лична Фейсбук страница. Потребителите могат да се свържат с него и през формалната Фейсбук страница на Пощенска банка.
Дигитализацията на банковите услуги е част от дълготрайната стратегия за развиване на Пощенска банка. Иновативните решения са стратегическа цел, която банката преследва с неизменност и съответни дейности. Това закономерно я слага измежду водачите на пазара – данните за миналата 2019 година сочат растеж от 47% на годишна база на потребителите, които правят парични преводи онлайн през цифровите канали на банката.
Пощенска банка ще продължава да търси и предлага най-хубавите решения на своите клиенти. Особено в динамични времена като днешните, верните решения се намират по-лесно със постоянен и предвидим сътрудник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР