Дубай започна работа по летищен терминал на стойност 35 милиарда

...
Дубай започна работа по летищен терминал на стойност 35 милиарда
Коментари Харесай

Владетелят на Дубай обявява изграждането на най-големия летищен терминал в света

Дубай стартира работа по летищен терминал на стойност 35 милиарда $, който би трябвало да има най-големия потенциал в света след довеждане докрай, сподели шефът на емирството.

Премиерът и вицепрезидентът на Дубай Шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум сподели в неделя, че новият терминал ще бъде пет пъти по-голям от настоящето интернационално летище в Дубай и ще обслужва до 260 милиона пасажери годишно.

Всички интервенции на интернационалното летище в Дубай ще бъдат трансферирани към по-новото интернационално летище Ал Мактум през идващите години, сподели шейх Мохамед.

„ Докато изградим цялостен град към летището в Дубай Юг, търсенето на жилища за милион души ще последва. Той ще бъде хазаин на водещи международни компании в секторите на логистиката и въздушния превоз “, сподели Шейх Мохамед в X.

„ Ние построяваме нов план за бъдещите генерации, осигурявайки непрестанно и устойчиво развиване за нашите деца и техните деца на собствен ред. Дубай ще бъде международното летище, неговото пристанище, неговия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР