Пощенска банка подписа ново споразумение с Националния гаранционен фонд, целящо

...
Пощенска банка подписа ново споразумение с Националния гаранционен фонд, целящо
Коментари Харесай

Пощенска банка предлага по-евтини кредити за малкия и среден бизнес

Пощенска банка подписа ново съглашение с Националния гаранционен фонд, целящо да подкрепи микро, дребни и междинни предприятия при облекчени условия за финансиране. Чрез новото съглашение Пощенска банка взаимно с Националния гаранционен фонд цели да ползва гаранционна скица за шерване на риска сред двете институции. По този метод, дребните и междинни предприятия ще могат да се възползват от капиталови и оборотни заеми с в допълнение поръчителство от фонда. Това ще докара до по-ниски условия за обезпечения и отстъпки от регулярните лихвени равнища за предприятията.
" Нашите бизнес клиенти ще имат опция за приемане на гаранции, издадени от Националния гаранционен фонд, в размер на до 50% от цената на заема, като част от нужното поръчителство. Така ще подкрепим непосредствено сдружения, които нямат налични нужните активи за цялостно поръчителство на банковия си заем. Също по този начин, с помощта на партньорството ни с фонда, ще можем да предоставим по-ниски лихвени проценти, в съпоставяне със общоприетите условия за заемите, и ще предоставим опция и на земеделските производителите да се възползват от програмата.
За нас отличното потребителско обслужване постоянно е стояло в основата на корпоративната ни философия и ежедневно се стремим да усъвършенстваме личните си артикули, с цел да бъдат в услуга на останалите бизнес организации в страната. Партньорството с Националния гаранционен фонд е точно такава стъпка ", разясняват от Пощенска банка.
Клиентите на финансовата институция ще имат опция да избират сред следните бизнес артикули с гаранция по взаимната стратегия с Националния гаранционен фонд:
Бизнес заем на вноски – заем, при който усвоената сума се погасява според признат от страните погасителен проект. Подходящ за капиталово кредитиране, както и финансиране на изключителни, нерегулярни потребности от оборотни средства.
Револвираща кредитна линия – бизнес заем, подобаващ за финансиране на настоящи действия на бизнеса, който може да се усвоява и погасява по желание на клиента в границите на избран период, напълно или на части, до размера на контрактувания сред клиента и банката предел. Предимството на този артикул е, че клиентът употребява неведнъж сумите от утвърждения кредитен предел и заплаща рента само за усвоената част от него.
Овърдрафт – заем, при който клиентът разполага със средства по разплащателната си сметка до размера на авансово контрактувания с банката предел. Изключително подобаващ за покриване на краткосрочни оборотни потребности. С всяка постъпила сума по разплащателната сметка се погасява задължението по овърдрафта, без да е належащо клиентът да попълня искане за погасяване.
Гаранционната скица по програмата ще се ползва и във връзка с заеми, отпускани за реализацията на планове по оперативни стратегии. Всички кредитополучатели ще могат да се възползват от преференциални лихвени проценти, в съпоставяне със общоприетите условия, както и експертно обслужване в профилираните центрове на Пощенска банка – " Банкиране дребен бизнес " и в корпоративните центрове на банката.
Повече информация за предлаганите бизнес артикули можете да научите на уеб страницата на Пощенска банка, в профилираните центрове и офисите на банката, на среща с мобилен банков специалист или по телефон на къс номер *7224.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР