Пощенска банка ще осигури 15 стипендии за обучение в специализираните

...
Пощенска банка ще осигури 15 стипендии за обучение в специализираните
Коментари Харесай

Пощенска банка осигурява 15 стипендии за обучение в СофтУни

Пощенска банка ще обезпечи 15 стипендии за образование в профилираните курсове на СофтУни за спечелилите във второто издание на Brain Games – интерактивните просветителни игри на Пощенска банка, които се организират в обществените платформи Фейсбук и Instagram. С решаването на занимателни задания в областта на програмирането, дизайна и цифровия маркетинг потребителите ще могат да вземат участие в седмичните томболи и да завоюват една от 15-те награди – присъствен или онлайн профилиран курс по желание в СофтУни, обезпечен от банката.
" Нашата банка е новаторска и съвременна, с фокус върху дигитализацията на другите процеси, ето за какво ние влагаме в развиването както на нашите сътрудници, по този начин и в търсещите нови познания и умения младежи. Искахме да предизвикваме нашите почитатели в обществените мрежи да покажат забавни и потребни познания, което докара до основаването на самодейността Brain Games тъкмо преди една година. Нейният триумф и известност през 2019 година ни подтикна да я развием и надградим, с цел да предложим през днешния ден на потребителите във Фейсбук и Instagram второто издание на Brain Games. Поредицата от просветителни онлайн игри, която сме подготвили, ще заинтригува почитателите ни с още по-интересни и завладяващи въпроси и с голям брой забавни обстоятелства. А далите отговор вярно във всяка от игрите ще вземат участие в лотария с премия – профилиран курс по техен избор в СофтУни ", разясниха от Пощенска банка.
Участниците в интерактивните игри в профилите на банката във Фейсбук и Instagram ще дават отговор на въпроси от сферите на програмирането, дизайна и цифровия маркетинг. Във Фейсбук потребителите, които са заинтригувани от програмирането, ще бъдат провокирани да основат или поправят код в едноименната " Игра на кодове ". Участниците ще имат опция да покажат своите знания в областта на цифровия маркетинг в Captain Digital, а креативен насочените бъдещи дизайнери – в основаването на планове на маркетинг материали. Поредицата от просветителни игри Brain Games ще продължи за най-креативните и в Instagram със серия от интерактивни провокации и с забавна и потребна информация за опциите на обществените платформи.
Второто издание на Brain Games стартира през днешния ден и ще продължи до месец юни. Всяка седмица на Фейсбук страницата или в Instagram профила на Пощенска банка ще има друга активация. Ако към момента не следвате Пощенска банка в обществените мрежи, можете да го извършите още в този момент във Фейсбук и в Instagram.
Инициативата на Пощенска банка за обезпечаване на стипендии за образование в СофтУни е част от стратегическото ѝ партньорство с просветителната институция, което започва през 2018 година Проектът е обвързван с цялостната политика за обществена отговорност на банката с фокус върху младежите и образованието. Образователните онлайн игри Brain Games имат за цел да подкрепят основаването и построяването на професионални пълномощия в областта на цифровите умения измежду необятната публика от консуматори в обществените платформи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР