Пощенска банка предлага на своите клиенти потребителски кредит с промоционални

...
Пощенска банка предлага на своите клиенти потребителски кредит с промоционални
Коментари Харесай

Пощенска банка предлага потребителски кредит и овърдрафт без лихва за първата година

Пощенска банка предлага на своите клиенти потребителски заем с промоционални условия и с опция да изтеглят овърдрафт без рента за първите 12 месеца. Кредитът може да бъде употребен както за покриване на настоящи потребности, по този начин и за обединяване на отговорностите, като клиентите имат опция да се възползват и от спомагателни преференциални условия по заема, ако дават отговор на условията на банката.
В интервала на акцията – от 26.05.2020 година до 31.07.2020 година, клиентите на Пощенска банка могат да заявят заем до 70 000 лв. и овърдрафт без рента за първата година, с размер на една чиста заплата или до 3000 лева Те могат да се възползват от предлагането за овърдрафта при усвоен потребителски заем и разполагаем превод на работна заплата по сметка в банката. Одобреният предел по овърдрафта може да се употребява неведнъж, напълно или на части, както за изтегляне на суми в брой, по този начин и за възнаграждение на артикули и услуги.

" Целта ни постоянно е била да предоставяме на своите клиенти решения, съобразени с техните съответни финансови потребности и упования. Преживяваме миг, в който хората всеобщо се пробват да рестартират своите проекти, откакто наложително трябваше да сложат на пауза нормалния си темп на живот. В тази комплицирана обстановка всички се нуждаем от финансова поддръжка, която да обезпечи опцията ни за ново начало. Вярваме, че със съчетаването точно на тези два продукта ще дадем на нашите клиенти финансовата независимост, от която имат потребност, с цел да продължат напред.
Овърдрафтът е извънредно комфортен и еластичен артикул, който обезпечава бърз и елементарен достъп до спомагателни средства и подсигурява успокоение при възникването на непредвидени разноски. С потребителския заем клиентите ще могат да осъществят своите по-големи проекти, а с овърдрафта ще могат да посрещнат своите настоящи потребности или ненадейно появили се заплащания ", разясняват от Пощенска банка.
От предлагането могат да се възползват както нови, по този начин и сегашни клиенти на банката, които дават отговор на условията за съответния кредитен артикул. Те могат да разчитат на комфортно и бързо финансиране, напълно съобразено с техните самостоятелни потребности и проекти. При избор на заем за обединяване на отговорностите, в интервала на акцията, клиентите на Пощенска банка ще имат опция да се възползват от промоционални лихвени условия, включващи и понижена на половина такса за разглеждане на настояването за заем, ако не са избрали алтернатива за експресно разглеждане. Този заем би им дал опция да усилят разполагаемия си приход, чрез обединяване на настоящите им отговорности и плащайки една вноска, в една банка, на една дата.

Клиентите могат да аплайват по телефона на къс номер *7224, напълно онлайн, както и във всеки офис на Пощенска банка. При посещаване в офис могат да се възползват и от опцията за експресно разглеждане на настояването за заем, с отговор до 2 работни часа и приемане на средства до 1 работен час след сключване на контракта за заем, съгласно оповестените на уеб страницата на банката условия за това.
Допълнителна сигурност дава програмата " Защита на заплащанията ", която обезпечава покритие на отговорностите по потребителския заем и овърдрафта при непредвидени житейски обстановки, като нескончаем болничен или нежелана безработица. А с новаторската разплащателна Супер Сметк@ за заплата клиентите освен отстраняват месечната си такса, само че даже получават паричен бонус, като я употребяват интензивно в всекидневието си.
Повече информация за потребителските заеми на Пощенска банка и предлаганите други артикули можете да намерите на уеб страницата на банката, в нейните профилирани центрове и офиси, посредством мобилната апликация EVA Postbank или при авансово декларирана среща с мобилен банков специалист.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР