В мрежата ври и кипи заради гнусната постъпка на тумба

...
В мрежата ври и кипи заради гнусната постъпка на тумба
Коментари Харесай

Потрес на Задушница! Роми опоскаха гробищата ВИДЕО

В мрежата ври и кипи поради гнусната постъпка на тайфа нагли и изгладнели роми, които без капчица срам грабят храна от гробището. На днешната Архангелова Задушница стотици хиляди българи уважиха паметта на умрелите си близки. Оставената по гробовете храна притегли като магнит изгладнелите роми.

„ Днес на Задушница 03.11.2018! Не е в София, а в различен български град, само че това е без значение, извод всеки да направи самичък... ”, написа във Facebook групата „ Забелязано в София ” млада дама и постна абсурден клип от гробищата. На фрагментите се виждат десетки роми, които като орки скачат от гроб на гроб и чевръсто прибират в торбите си храната, която е оставена за покойниците. Според читатели, фрагментите са снимани в Сливен.



Мургавите нападатели са от всякаква възраст, виждат се даже и дребни дечица с ранички на гърба, водени за ръка от невръстните си майки.





„ Гадни долни имбецили и атеисти. Същото е и на Централни Софийски гробища. Днес оставих по две запалени свещи и по една цигара на два гроба и ходя на майка ми на гроба. След 30-тина минути се връщам и няма и помен ни от свещи, ни от цигари, нито от оставеното..........., и всичко това в 8.30 - 9.00 сутринта. Няма оправия ”, отбелязва с отчаяние столичанка.

„ Баси хуните, отвратена съм, няма срам за тях.. ”, Орки! Горките ни деца, в случай че останат тук в България!!! ”, гласят единствено дребна част от мненията под поста.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР