В момента се намираме в ситуация на тежка президентска република,

...
В момента се намираме в ситуация на тежка президентска република,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Предлагаме Митов за премиер и връщаме мандата 

В момента се намираме в обстановка на тежка президентска република, акцентира водачът на ГЕРБ
„ Ако пристигна нашият ред да получим мандат, ще предложим на праламентарната група за минитър-председател Дани Митов и незабавно ще върнем мандата. Това е единственото, което зависи от нас “. Това съобщи на конференция, след съвещание на Изпълнителната комисия водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Ще стартира с решението на ИК, тъй като това е единственото, което зависи от нас, в случай че някой ден, тъй като небивалата рецесия, в която ни вкара Радев с неговите марионетни партии, доближава върхове.

Ще представим начело пред Президентството състав на кабинет с цел да могат хората да сравнят това, което предлагаме ние с предлагането на всички останали. Това не е показност, а отговорност.

Страната е потопена в безпорядък. Наблюдава се неуспех в стопанската система, опазването на здравето, енергетиката и доста други значими сфери на публичния и икономическия живот. С какво ви пречи ГЕРБ в този момент? Направете си кабинет. С ненавист и с обиди нищо не се получава.

За партийните слогани и постигнатото

Вие видяхте кое е другото. Българска социалистическа партия споделят „ Сигурност в смяната “. Много се развличам с госпожа Нинова, не са прави нейните съпартийци да я гонят по сокаците на Бузлуджа, тя изведе партията до невиждани висоти - трето и четвърто място.

Моделът „ Борисов “ значи - водач на Балканите, всички мероприятия се организираха в София. Икономически напредък, в първата двойка и тройка, огромни във всички направления инфраструктурни планове, знаете ги, рекордни растежи в земеделието, стопанската система, автомобилния клъстер и мога още доста да приказвам за този модел. Да не приказваме за спорта, че там ще ни хейтят, те няма какво да кажат. Чудя се какво са модернизирали от Демократична България, откакто част от предизборния им слоган, бе рационализация.

Движение за права и свободи по този начин рестартираха държавността, че не могат да изберат държавно управление, даже не желая и да ги разясня!

Предупредих какво целят хората от Има Такъв Народ, те го направиха. Повече няма да предвиждам, че се сбъдва. В същото време не желаят за освободят Народното събрание, с цел да тръгне рулетката. Защо го вършат, не знам.

CОVID обстановката

В Русия 21 000, Турция 26 000, Гърция 4181, България - 805 - тоест, ние оставихме страната в най-блестящата обстановка от всички в Европа. Дори в този момент, те се подвигат, само че с няколко хиляди по-малко от Гърция. Ние отворихме заведенията за хранене месеци преди нашите съседи. Ако бяхме траяли, уважаеми сънародници, до момента щяхме да имаме, какво е станало след нас. Осигурихме 3 млн. ваксини от всички модели, без „ Спутник “, само че като виждам Русия, добре е “, разяснява и задаващата се вълна от ковид Борисов. Той заяви, че у нас са имунизирани едвам 15%.

С тази провалена имунизация ни чака доста тежка обстановка и тези, които в този момент приказват за трети избори, би трябвало да си понесат отговорност след време. Учуден съм по какъв начин могат да принизяват, че някой потривал ръчички за този безпорядък. Ние сме си дали живота, времето, най-хубавите години, с цел да бъде България постоянна страна. Колегите от Европа през ден ми се обаждат и питат какво става в България. Дори Митов, с неговия брилянтен британски, не може да изясни какво става. Как ще се радваме?

Миграционната рецесия - лагерите са цялостни

Ето, и Шарл Мишел, попитайте ги с Урсула фон дер Лайен, няма седмица да не съм приказвал с тях и с Реджеп Ердоган за натиска. В Афганистан стават чудовищни неща и бежанците прииждат, тъй като бягат от гибел. Ако не е Турция, България става буфер. Гърция има острови, само че България няма. Неслучайно лятно време във Варна, идваха Ердоган, Макрон, Орбан, Вучич, в този момент...

За илюзиите, обидите и болшинството

Имате прелестно болшинство в Народното събрание. Вие два месеца създавахте илюзиите, че ще извършите държавно управление без ГЕРБ. Прекрасно болшинство, решете всички въпроси.

С какво ви пречи ГЕРБ? Сега и тази заблуда убихте с обидите, с които се наричате един различен. Не виждам по какъв начин тези хора ще поддържан илюзията и не виждам по какъв начин ще подобрим ниската изборна интензивност.
Има Такъв Народ в България не са спечелили, от чужбина им пристигнаха гласовете. Когато сме изцяло подготвени, ще лъсне и тоя следващ Костинброд. Без значение кой е първи, втори, трети, дайде, щях да кажа да се почитаме.
Създайте заблуда у хората да отидем на трети избори. Ние даже не предлагаме помощ. Няма въпроси към нас. Спряха проекта за възобновяване, лъснаха връзките им. От сутринта - неуспех в енергетиката, неуспех в туризма, в стопанската система, финансите, опазването на здравето, желаят им оставката. Кое им харесват? Над 12 млн. са платили компенсации на уволнени хора единствено по един принцип - дали са хора на ГЕРБ. Това къде го има? Ако съумеят да оправят тона, тогава към този момент ще съм удовлетворен “, съобщи още Бойко Борисов.

За модела „ Трифонов “, Нинова и Демократична България

В момента имаме министър председател, който си е подал оставката преди да е назначен, обрисува ситуацията Борисов.
„ Много желая да видя модела „ Нинова “, модела „ Трифонов “ - този модел е „ предлагаш - махаш “. Що се скараха по този начин? Колегите от „ Да, България “ с изключение на постове и власт, министерски места, друго не ги интересува. Като успехите, ще си извършите министри.

Грозно звучи като кажат министър на Борисов, ние сме били съдружно държавно управление и е бил самичък за себе си.
Молбата ми към сътрудниците и да се смирят в името на положителното, само че положителното да стартира да побеждава. Видя се, че с ненавист и обиди, нищо не се получава. Да се опитат както и ние, да бъдат градивни. Те са комфортни, единствено да ги цитираш.

За президентската кандидатура

Колко пъти да кажа, че за кандидатурата за президент на ГЕРБ ще приказвам, когато свършат парламентарните избори.

В момента какво се оказва - че всички желаят да са съпротива. Ама беше елементарно преди - ние теглихме каручката, те подскачаха към нас. Майтапи, шоу, коли, да не съм срещал схващане от тези хора?

Добрият излаз е да се възвърне естествената процедура на ръководещи и съпротива. Без 61 от 240 могат да се събират и да вършат каквото желаят.

За изборите и отговорността

Резултатът от изборите ще го забележим, в случай че има такива. Убеден съм, че тези два-три месеца до идващото сформиране на държавно управление, доста от политическите водачи, ще получат отговор от жителите. Кога сме мислили, че неговите хора, на Асен Василев, ще кажат, че е шарлатанин? Ами къде забравихме Спецов? Пак споделям - не давам съвет, само че дайте да почитаме гласоподавателите на всяка една партия, оставете водачите.
Зад всяка една партия седят български жители. В момента такава ненавист върви сред самите гласоподаватели, с тези обиди, които си нанасят, това към този момент е ненавист.

Как е допустимо Корнелия Нинова с 36 депутати в Народното събрание, да слага условия и дава акъли.
Нали бърбореха, че няма пари? Как става по този начин, че всичко си върви? Даже регистрираха и по-високи доходи. Трябва да има финансов министър, който да не е шарлатанин, да не е лъгал и мамил. Харчовете ще ги изхарчат, това е ясно, само че по какъв начин ще дойдат приходите? Ние в този момент на кой да гласуваме? На Спецов и Василев? Радев би трябвало да си понесе цялата отговорност за тези фрагменти, които назначи “.

Планът за възобновяване не е показан още, тъй като е напоен от корупция и лобизъм.
Нашият здрав разсъдък е потвърден. Кое да подкрепим, на Радев държавното управление? Тези, които ги харесват, да си ги поддържат, да си вършат актуализацията. Колкото може по-дълго да остане Рашков, е хубаво, с цел да видите демокрацията. Искам да стои, за него, в случай че поотделно се гласоподава, бих дал своя вот. Пури и коняк отново е корупция. Съдружника на Асен Василев споделя, че е шарлатанин. Ами Спецов по какъв начин си е трансферирал компанията? За нас какво потвърдиха?

Рашков може би ревизира интензивно Спецов, на кой си е продал компанията, чуваме, че един плагиатствал, различен незавършил, какво ли не чухме.

Ще пристигна ден, в който здравият разсъдък и положителното ще надделеят над омразата, няма късмет да не се случи това, дали след 6 месеца, най-после народът ще ни принуди.

За хаоса

В безредица и безпорядък няма просперираща страна. Най-малко пък ние. Кой ме е питал дали желая да поддържа? Ами като дойдат на 17-ия етаж, кажат „ Добър ден “, като няма да дойдат, какво ме питате? Една лентичка желая и те да отрежат, с цел да им изръкопляскам, дано да създадат и те нещо.

12 години ние отговаряхме за всичко, в този момент те да дават отговор и да си сърбат попарата на Радев, която надроби с юмруци, ненавист и безпорядък.

За едноличния властник Радев

Месеци наред едноличният властник на България се споделя Румен Радев. И всичко, което става, е с неговите хора. Ние сега сме тежка президентска република, като на Путин, то няма по-тежка. Фактът, че те ни извикаха в Народното събрание да се явим и ни взеха оставката, а през днешния ден не могат през днешния ден да се съберат и да вземат оставката на този, който не желае да е министър председател. Радев реализира безпорядък, направи Народното събрание за смях. Народът го гледа в този момент със смях, щото не знаят кой какво по-пиперливо ще каже. Той ги сътвори партиите на митинга, с юмрука напред, вървяха там да коленичат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР