В момента нямаме изявено мнозинство, което да излъчи свой председател.

...
В момента нямаме изявено мнозинство, което да излъчи свой председател.
Коментари Харесай

Иван Иванов: БСП има конкретна задача – решаване на проблемите на българските граждани

В момента нямаме изявено болшинство, което да излъчи собствен ръководител.

Г-н Вигенин има нужните качества, ролята му като зам.-председател на Народното събрание в няколко издания на Народното събрание беше извънредно градивна. Затова считаме, че би се справил с тази задача, изключително в този фрагментиран парламент, където е належащо повече успокоение и по-малко страсти. “ Това съобщи на откриването на новия парламент определеният за депутат от БСП Иван Иванов в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му Българска социалистическа партия има уговорката да извърши много задания в този парламент, само че на дневен ред са обезщетенията за бизнеса и таван на цените за бита. „ Ние сме тук с съответна задача, а точно решение на проблемите на българските жители, продължение на политиките, които бяха заложени в предходния кабинет. Българска социалистическа партия ще отстоява българските жители да бъдат обезщетени в тежката обстановка, в която е България “, сподели още той.

„ С другите партии може да ни сплоти ползата на българските жители “, съобщи социалистът и продължи: „ Неслучайно тази среща сред политическите сили, която беше по самодейност на Българска социалистическа партия, беше на база политики, които би трябвало да се заложат в бюджета за 2023 година “, изясни той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР